Horoscop Chinezesc 23- 29 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal chinezesc pentru toate semnele zodiacale pentru perioada  23 - 29 octombrie 2023


Șobolan


(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Șobolan, energia acestei săptămâni este generoasă și bună cu tine. Cu cât petreci mai mult timp cu cei care înseamnă cel mai mult pentru tine în acest moment, cu atât mai bine va fi fluxul de pozitivitate în viața ta. Așa că ține-i departe pe acei prieteni falși!

Zi norocoasă în dragoste: 27 octombrie

Viața ta amoroasă va fi destul de prosperă în această săptămână, chiar dacă rămâne la fel ca în ultimele multe săptămâni. Vei avea ocazia să petreci mai mult timp de calitate cu jumătatea ta semnificativă. Dacă ești singură, te afli în faza ta magnetică și atragi la tine persoanele potrivite.


Zi norocoasă pentru carieră: 29 octombrie

Ia lucrurile ușor în această săptămână. Momentul nu este potrivit pentru a face mișcări mari. Să știi că munca ta grea și persistența ta vor da roade în curând.

 


Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

 

Prietenii și familia te vor ajuta foarte mult în această săptămână, fie că o fac în mod conștient sau nu. Așa că menține-ți cercul restrâns în acest moment și culege beneficiile.

 

Zi norocoasă în dragoste: 29 octombrie


În dragoste, unii dintre voi sunt pe cale să își întâlnească sufletul pereche. Veți fi prezentați unul altuia de către o legătură comună sau un prieten de familie. Dar, în general, energia iubirii este indolentă, dar dulce în această săptămână pentru tine.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 25 octombrie


Comunică clar în angajamentele tale de la serviciu în această săptămână, dar ai grijă la persoanele care par mai interesate să inițieze cu tine o idilă la birou. Motivele lor ascunse îți pot ruina proiectele.

 


Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)


Tigrule, uneori este bine să acționezi rapid. Acum nu este acel moment. Îți va fi mai benefic dacă vei intra în modul introvertit în această săptămână și îți vei păstra problemele strict în cercul tău privat sau chiar doar pentru tine.

 

Zi norocoasă în dragoste: 23 octombrie


Săptămâna aceasta s-ar putea să nu fie ideală dacă vrei să îți mărturisești sentimentele cuiva. Așteaptă puțin mai mult timp. S-ar putea să dai peste niște informații vitale în următoarele săptămâni.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 24 octombrie


Este posibil să te regăsești în situații de echipă în această perioadă în carieră, chiar dacă preferi să lucrezi singur. Folosește acest lucru pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare. Mentalitatea ta te va ajuta să depășești această provocare cu grație.

 


Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)


Iepure, energia din această săptămână este puternică și bună pentru tine. Te vei simți încrezător și sigur pe tine. Asigură-te că nu permiți nimănui să acționeze cu acul cu emoțiile tale doar pentru a se amuza și a chicoti. Ține-te tare chiar și atunci când te afli în compania unor figuri de autoritate.


Zi norocoasă în dragoste: 23 octombrie


Unii dintre voi trec printr-o perioadă de strălucire chiar acum. Acest lucru atrage tot felul de persoane către tine în acest moment, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Rămâi atent la evoluții.


Zi norocoasă pentru carieră: 28 octombrie


Rămâi fidel convingerilor tale în ceea ce privește cariera ta, fie că plănuiești să îți schimbi locul de muncă, să te muți într-o altă țară sau altceva. Doar tu știi ce este bine pentru tine.

 

 

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)


Dragon, cuvintele bătrânilor poartă multă înțelepciune. Ele nu sunt însă infailibile. Asigură-te că știi contextul din spatele înțelepciunii, ca nu cumva să o aplici aiurea în situații fără legătură.


Zi norocoasă în dragoste: 25 octombrie


Energia ta sexuală va fi extrem de accentuată în această perioadă. Dacă ești singură, o poți folosi într-un ritual de manifestare. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău intrați într-o fază foarte fertilă a romantismului vostru.


Zi norocoasă pentru carieră: 23 octombrie


Energia din jurul carierei tale este un pic mondenă acum. Mergi încet și constant și vei fi bine. Momentul de a-ți exprima ideile va veni în curând, doar că nu încă.

 

 


Șarpele

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)


Șarpe, forțele cosmice se aliniază protector pentru tine acum. Ești îndemnat să extinzi această energie către cei care contează cel mai mult pentru tine și să te asiguri că nimeni nu profită de ei în spatele scenei sau în afara cunoștințelor tale.


Zi norocoasă în dragoste: 23 octombrie


Energia din această săptămână este perfectă pentru dragoste și romantism. Este, de asemenea, bună pentru a petrece timp cu cei dragi. Cu cât te vei apleca mai mult asupra ei, cu atât viața ta va fi mai bună.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 27 octombrie


Dacă intuiția ta te avertizează să nu împărtășești informații sau idei personale la locul de muncă, fii atentă și nu o ignora! Unii dintre voi s-ar putea să se confrunte cu o provocare cu un superior care nu este atât de scrupulos pe cât pare.

 

 


Calul
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)


Cal, energia din această săptămână te îndeamnă să intri în modul introvertit și să petreci timp cu reflecțiile personale. Unii dintre voi ar putea fi predispuși la presiunea colegilor în această perioadă, atât de mult încât s-ar putea să luați o decizie drastică care nu este în interesul vostru, chiar dacă este perfectă pentru persoana care v-o sugerează.


Zi norocoasă în dragoste: 27 octombrie


Atenție la steagurile roșii! Fie că ești singură sau într-o relație, vei avea de câștigat dacă vei reflecta asupra greșelilor din trecut și te vei asigura că acestea nu au devenit obiceiuri inconștiente. Culoarea roșie te va ajuta în această săptămână în problemele de suflet.


Zi norocoasă pentru carieră: 28 octombrie


Totul se așează la locul lui așa cum trebuie în cariera ta. Nu vă faceți griji! Doar menține-ți ritmul și roadele muncii tale vor veni destul de curând. De asemenea, este posibil să beneficiezi de găsirea unui mentor, fie că este vorba de unul singur, fie că faci parte dintr-un grup sau dintr-o clasă.

 

Capra

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

 

Capra, victoria decorează calea celor care au încredere în ei înșiși. Energia din această săptămână te îndeamnă să-ți sporești stima de sine și încrederea în tine, să știi la ce te pricepi și unde trebuie să te perfecționezi. Unul dintre ele te va împiedica să te autoapreciezi. Cealaltă te va ajuta să rămâi umil.


Zi norocoasă în dragoste: 25 octombrie


Energia din jurul vieții tale amoroase este bună acum. Este posibil ca și apetitul tău sexual să fie sporit. Așadar, dacă ești singură, fii atentă la semnalele de alarmă, ca nu cumva să faci schimb de energii cu cine nu trebuie și să permiți negativității să se agațe de aura ta.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 29 octombrie


O atitudine pozitivă te va duce departe în carieră în această săptămână. Așadar, dacă ești iritat, ia o pauză și respiră în pace. Soluția la iritarea ta va veni la tine destul de curând.

 

 

 


Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

 

Maimuță, urmează-ți inima în această perioadă. Nu lăsa șantajul emoțional sau povara responsabilităților altora să te strivească. Fiecare ar trebui să poarte greutatea propriei vieți. În curând vei intra într-o nouă etapă a vieții în care deciziile luate din inimă vor avea un efect minunat de pozitiv asupra viitorului tău.


Zi norocoasă în dragoste: 25 octombrie


Dacă ești singur, nu alerga după dragoste și romantism în această săptămână. Energia este mai potrivită pentru căutările personale și pentru îngrijirea de sine. Ce-ar fi să te înscrii la un curs de hobby? Sau să înveți o limbă nouă. Cu cât te concentrezi mai mult pe tine, cu atât vei fi mai atractiv pentru persoana potrivită.


Zi norocoasă pentru carieră: 26 octombrie


Munca ta asiduă dă roade în carieră, mai ales dacă faci parte dintr-o echipă sau ești lider de echipă. Bazează-te pe punctele tale forte și permite ca punctele forte ale celorlalți să compenseze slăbiciunile tale. Rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

 

 

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)


Cocoș, energia din această săptămână este introvertită pentru tine. Petreceți mai mult timp cu activitățile creative și aveți încredere în intuiția dvs. dacă aceasta vă avertizează asupra unor potențiale probleme și dezastre. Pentru unii dintre voi, acest lucru va fi literal, cum ar fi un avertisment de furtună sau sentimentul că interacționați cu o persoană rea.


Zi norocoasă în dragoste: 27 octombrie


Dacă te-ai săturat de dragoste și de așteptările societății de a găsi o pereche, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a-ți scrie în jurnal gândurile și sentimentele pe această temă. Dacă cauți dragostea chiar acum, s-ar putea ca, fără să vrei, să alungi persoana potrivită din cauza indisponibilității emoționale din partea ta.


Zi norocoasă pentru carieră: 25 octombrie


Energia din această săptămână este foarte mondenă pentru cariera ta. Încearcă să nu te suprasolicitezi și ai încredere în intuiția ta pe măsură ce mergi mai departe. Unii dintre voi vor beneficia de actualizarea cunoștințelor sau de înscrierea la studii superioare acum.

 

 

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

 

Câine, energia din această săptămână este calmă și directă pentru tine. Vei fi bine dacă te vei baza pe facultățile tale mentale. Nu lăsa emoțiile să te domine sau să te determine să tergiversezi ceea ce este important.


Zi norocoasă în dragoste: 23 octombrie


Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă vor scrie un jurnal despre experiențele lor negative în dragoste. Energia din această săptămână este foarte favorabilă găsirii unor rezoluții și încheierii. Dacă te simți neiubit, spune-ți "Sunt demn de iubire" în fiecare dimineață pentru următoarea săptămână.


Zi norocoasă pentru carieră: 27 octombrie


Dacă ești pe cale să începi un nou loc de muncă sau faci tranziția către un nou proiect, energia este de bun augur în această perioadă. O poți amplifica aprinzând o tămâie pentru a da tot ce ai mai bun.

 

 

Mistreț
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

 

Urmează-ți sfaturile acum, chiar dacă unii dintre cei care îți doresc binele nu sunt de acord cu planurile tale. Este posibil ca ei să nu vadă toate aspectele poveștii pe care le poți vedea tu datorită cunoștințelor tale avansate. Sau, s-ar putea să vorbească subiectiv despre ceva care ar fi rău pentru ei, dar care ar fi, în mod subiectiv, o decizie foarte bună pentru dumneavoastră.

 


Zi norocoasă în dragoste: 23 și 24 octombrie

 


Dacă nu i-ai exprimat ceea ce ai în suflet celui care ți l-a furat (metaforic), acum este momentul să fii curajos și să faci primul pas. Nu-i grăbi, însă. Uneori, să știi că ești iubit poate fi incredibil de vindecător, chiar dacă nu sunt pregătiți pentru o relație sau nu sunt interesați de una.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 29 octombrie


Momentul nu este potrivit pentru o acțiune rapidă în cariera ta. Aveți răbdare. Momentul de acum este mai potrivit pentru reflecții personale și pentru a vă scrie în jurnal planurile de viitor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel