Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

2023 este un an al Iepurelui de Apă, începând cu 22 ianuarie 2023 (Anul Nou Chinezesc) și terminând pe 9 februarie 2024 (Ajunul Anului Nou Chinezesc). Semnul Iepurelui este un simbol al longevității, al păcii și al prosperității în cultura chineză. Se preconizează că 2023 va fi un an al speranței.

Anii Iepurelui: 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927...

Persoanele născute într-un an al Iepurelui sunt numite "Iepuri" și se spune despre acestea că sunt vigilente, istețe, rapide la minte și ingenioase.

Cele mai compatibile semne zodiacale pentru Iepure sunt Capra, Câinele și Porcul.


Ce semn zodiacal chinezesc este cel mai norocos în 2023?


Cele mai norocoase semne zodiacale chinezești în anul Iepurelui 2023: Bivolii, Tigrii și Șerpii.

Cele mai ghinioniste semne zodiacale chinezești în anul Iepurelui 2023: Câinii, Caii, Caprele și Porcii. 


Norocul Iepurilor, Șobolanilor și Șerpilor va fi influențat de "opoziția cu Tai Sui". Cocoșii și Maimuțele vor trebui să muncească deosebit de mult pentru a face progrese.

 

 

Horoscopul chinezesc 2023


În 2023 (un an al Iepurelui de Apă), horoscopul fiecărui semn zodiacal este afectat de influența Iepurelui de Apă. Unora li se prezice că vor scăpa de nenorocirile întâlnite în 2022, în timp ce sunt avertizați să fie pregătiți pentru necazuri și accidente.


Horoscop chinezesc 2023 - Iepure

Anul 2023 este benmingnian al poporului Iepure (本命年 běnmìngnián /bnn-ming-nyen/ "anul de origine (al) vieții").

Iepurașilor, în "anul vostru de naștere", se crede că îl jigniți pe Tai Sui (/tie-sway/), zeul vârstei în mitologia chineză, și astfel vi se prezic multe provocări cu schimbări frecvente în viață. Sunteți sfătuiți să fiți mai atenți la toate aspectele vieții voastre în 2023.

Este mai bine pentru tine să eviți schimbările mari, cum ar fi căsătoria sau începerea unei afaceri. Fiți circumspecți în rezolvarea problemelor și în comunicare pentru a reduce ghinionul. Cariera ta va fi ok dacă muncești din greu și, în ciuda tuturor lucrurilor, o promovare este probabilă. Credeți că "un curcubeu va veni după vânt și ploaie".

Cum să fii mai norocos: Poartă lenjerie intimă și șosete roșii. De asemenea, achiziționează bibelouri cu câinii norocoși.

Culori norocoase: albastru, verde

 

Horoscop chinezesc 2023 - Dragon

În ansamblu, anul 2023 ar trebui să fie total nefavorabil pentru Dragoni din cauza opoziției Tai Sui, dar nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult. Dragon, în acest an care vine, astrele norocoase vor străluci și asupra ta, așa că trebuie doar să îți menții concentrarea corectă și 2023 va merge fără probleme.

Norocul în carieră va fi relativ bun, cu o performanță bună la locul de muncă și cu ajutorul unor persoane influente, ceea ce va duce la o promovare/ mărire de salariu. În relațiile romantice, vor fi sorți de izbândă, iar despre căsătorie va fi greu de vorbit din cauza problemelor personale. Dragonii cu partenerii vor avea dificultăți în a-i înțelege și se vor confrunta cu un "război rece" interpersonal. Ar trebui să încerci să vezi lucrurile din punctul de vedere al iubitului tău și să interacționezi mai mult.

Horoscopul sănătății Dragonilor este mediu și nu se vor simți atât de în formă. Acordați atenție relaxării zilnice și exercițiilor fizice și dezvoltați obiceiuri de alimentație sănătoasă și o igienă a somnului.

Cum să fiți mai norocoși: Afișați sau purtați bibelouri norocoase cu phoenix.

Culori norocoase: alb

 

Horoscop chinezesc 2023 - Șarpe

La intrarea în 2023, viața Șerpilor va merge mai ușor. Perspectivele de evoluție în carieră vor fi destul de bune. Șerpi, ar trebui să primiți recunoaștere din partea liderilor voștri. După o serie de teste, veți crea teren pentru o promovare și/sau o creștere salarială.

Relațiile amoroase se vor dezvolta în mod constant. Șerpii singuri vor reuși să atragă atenția unor parteneri romantici fini. Apropo de Șerpii care sunt într-o relație sau căsătoriți, veți avea multe dispute în acest an. Atunci când vedeți semnele unei certuri care escaladează, ar trebui să stingeți imediat focul de furie și să rezolvați conflictul printr-un dialog atent.

Șerpilor li se prezic mici afecțiuni în 2023. Pe lângă de muncă, Șerpilor, ar trebui să faceți exerciții fizice des și să echilibrați cu înțelepciune munca și odihna.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează bibelouri norocoase legate de maimuțe

Culori norocoase: galben


Horoscop chinezesc 2023 - Cal

Pentru Cai, 2023 va fi un an cu noroc schimbător. Fiind aliniați perpendicular,  ar trebui să vă faceți bine pregătirile anti-Tai-Sui. Fiți atenți și circumspecți. Cu un efort constant, veți reuși să treceți nevătămați prin acest an riscant. Toate lucrurile vor fi cu totul turbulente. În muncă, trebuie să fiți atenți la detalii.

În dragoste, însă, caii vor constata că totul merge ca pe roate. Celibatarii  vor găsi relații înfloritoare și vor culege o afinitate predestinată.

Cailor, norocul vostru monetar va suferi totuși o zdruncinătură. Fiți prudenți și feriți de riscuri și căutați o bază solidă din punct de vedere financiar. Acum nu este momentul să vă gândiți cum să faceți mai mulți bani sau cum îi puteți ajuta mai mult pe ceilalți.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează simboluri legate de tigrul norocos.

Culori norocoase: roșu

 

Horoscop chinezesc 2023 - Capra

În 2023, norocul Caprelor va evolua destul de neregulat. Așadar, va trebui să priviți lucrurile cu pragmatism. Atâta timp cât vă puteți maturiza în situații dificile, anul acesta va merge bine. Perspectivele carierei nu sunt rele și ar trebui să obțineți recunoașterea binefăcătorilor, cu beneficiile asociate de promovare sau de creștere a salariului.

Norocul în dragoste este mai degrabă mediu pentru tine, și s-ar putea ca relația ta să se ofilească, așa că, atunci când ai de-a face cu sexul opus, nu te uita la aparențele exterioare, ci concentrează-te mai mult pe caracterul și valorile partenerului tău.

Perspectivele de sănătate sunt medii. Cum perspectivele de afaceri sunt bune și veți fi ocupat la serviciu, ar trebui să vă gestionați timpul pentru a aprecia un bun echilibru între viața profesională și cea privată și beneficiile exercițiilor fizice în afara serviciului.

Cum să fiți mai norocoși: Afișați sau purtați obiecte norocoase cu semnul mistrețului.

Culori norocoase: portocaliu, roșu, violet

 

Horoscop chinezesc 2023 - Maimuță

Pășind în 2023, perspectivele de noroc ale Maimuțelor curg în trei direcții necontrolate: în scădere, în creștere și în continuare la fel.

Maimuțelor, cariera voastră va avea parte de o pantă descendentă, iar munca nu va mai părea la fel de provocatoare ca înainte. Maimuțele ar trebui să persevereze în actualul loc de muncă/poziție în acest an, crezând că stagnarea din 2023 este doar temporară. Doar întâmpinați momentele dificile și treceți peste ele, deoarece aceste circumstanțe vor trece.

Pe plan relațional, norocul pentru Maimuțe va cunoaște o creștere constantă, iar acestea vor fi în grațiile sexului opus.

Și prognosticul de sănătate al Maimuțelor este foarte stabil. Maimuțele cu afecțiuni cronice, tot ce trebuie să faceți este să vă luați medicamentele și să vă faceți controale regulate, iar afecțiunea voastră ar trebui să rămână sub control, fără a se repeta sau a crește.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează bibelouri norocoase legate de șobolani.

Culori norocoase: alb, auriu, argintiu

 


Horoscop chinezesc 2023 - Cocoș

Cocoșilor, din păcate anul 2023 va fi foarte nefavorabil pentru voi din punct de vedere astrologic. Vă veți strădui să faceți progrese în carieră. Vei fi iritat de obstacolele cu care te confrunți în domeniul tău de activitate și va trebui să fii atent la influența unor persoane meschine din jurul tău.

În ceea ce privește averea ta, din cauza influenței negative a lui Tai Sui asupra muncii tale, perspectivele de dezvoltare sunt plate. Dacă abilitatea dumneavoastră de a munci este limitată, este posibil să vă pierdeți locul de muncă. Trebuie să faceți tot posibilul să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare, să vă stabilizați finanțele și să opriți scurgerea banilor în cantități mari

În acest an, șansele pentru orice schimbare relațională sunt relativ nemișcate. Cocoșii care se întâlnesc vor fi atrași spre căsătorie.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează bibelouri norocoase legate de dragoni

Culori norocoase: galben, alb, auriu, argintiu

 

Horoscop chinezesc 2023 - Câine

La intrarea în anul 2023, norocul Câinilor va fi relativ stabil, dar încă poartă cu el o parte din ghinionul din anul precedent. Perspectivele de sănătate și de avere vor fi în continuă scădere, așa că trebuie să aveți grijă, Câinilor, mai ales cu aceste aspecte.

În ceea ce privește cariera, norocul Câinilor va fi plin de răsturnări de situație. În acest an, există pericolul unei mari greșeli la locul de muncă, care să ducă la renunțarea la un proiect care altfel ar fi fost de succes, așa că Câinii trebuie să muncească mult mai mult decât anul trecut, iar atunci când apar problemele să fie pregătiți să depășească adversitatea.

Câini, în 2023 norocul tău romantic va fi pe o curbă ascendentă, dar pentru Câinii singuri, viața ta amoroasă va fi pozitiv înfloritoare, iar tu vei forma multe prietenii care au șanse mari să fie partenerul tău amoros ideal.

Câini, în 2023, norocul tău în materie de sănătate are o tendință descendentă. Pentru Câinii care au deja probleme fizice, ar trebui să alegeți niște exerciții fizice pe care corpul dvs. le poate suporta bine, pentru a-l întări și a-l construi. În acest fel, veți putea lupta împotriva creșterii preconizate a infecțiilor și afecțiunilor.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează bibelouri norocoase legate de iepuri.

Culori norocoase: roșu, galben, maro

 


Horoscop chinezesc 2023 - Mistreț

Pregătiți-vă pentru un an mai stabil de noroc în 2023. În carieră, vă veți bucura de o bună colaborare cu colegii și șefii și veți avea șansa unei promovări sau măriri de salariu. Pentru Mistreții din mediul de afaceri, anul va aduce o nouă cooperare/parteneriat sau o nouă deschidere pe piața ta.

În dragoste, farmecul vostru va crește, astfel că, pentru cei singuri, vor exista mai multe oportunități favorabile cu sexul opus, deschizându-vă calea spre ieșirea din celibatariat. Pentru Mistreții căsătoriți: relațiile voastre conjugale vor fi foarte armonioase, la fel ca și lucrurile în cadrul familiei în sens larg.

Cu toate acestea, perspectivele privind sănătatea dumneavoastră nu reprezintă un tablou atât de fericit. Oricât de ocupat ai fi la locul de muncă, trebuie să găsești un echilibru, găsindu-ți măcar timp să mănânci și să te odihnești bine.

Cum să fii mai norocos: Poartă sau afișează bibelouri norocoase legate de pești.

Culori norocoase: negru, galben

 


Horoscop chinezesc 2023 - Șobolan

Din cauza faptului că se află "în opoziție cu Tai Sui", Șobolanii vor întâmpina mai multe probleme spinoase în acest an. Așadar, oameni Șobolan, trebuie să fiți mai atenți și mai vigilenți în 2023 și să nu fiți impulsivi. În general, Șobolanilor, norocul în carieră arată destul de bine, dar vă veți confrunta totuși cu unele obstacole, cum ar fi ostracizarea din partea colegilor sau zvonuri/calomnii pe la spate.

Norocul romantic al Șobolanilor va fi pe un trend descendent, iar cei singuri vor rămâne probabil singuri în 2023. Șobolanii căsătoriți ar trebui să fie sinceri și să vorbească mai mult pentru a menține relații stabile.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită oricăror probleme de sănătate în acest an și să vă faceți un control dacă există vreun disconfort. Mențineți o viață profesională bună, cu suficientă odihnă în timpul liber.

Cum să fiți mai norocoși: Afișați sau purtați bibelouri norocoase cu bivoli.

Culori norocoase: albastru, auriu, verde

 


Horoscop chinezesc 2023 - Bivol

Bivol, anul acesta norocul tău este în creștere! Cu toate acestea, va trebui totuși să muncești din greu și să profiți de oportunități pentru a progresa în carieră. Vei avea ocazia să te faci mai mult remarcat la locul de muncă.

Pe plan sentimental, norocul este pe un trend ascendent și pentru Bivoli. Cu toate acestea, ar trebui să fie deosebit de atenți cu sănătatea lor, deoarece există un risc puternic de operație. Cereți asistență medicală din timp, dacă simțiți o problemă, pentru a împiedica ca o afecțiune mică să devină una mare.

Cum să fiți mai norocoși: Afișați sau purtați bibelouri norocoase cu țestoase.

Culori norocoase: galben, maro, alb, auriu, argintiu


Horoscop chinezesc 2023 - Tigru

Persoanele din anul de naștere al Tigrului au o perspectivă absolut satisfăcătoare pentru 2023: deși vor exista câteva momente de scădere, tendința generală este de noroc în ascensiune. Tigri, ar trebui să învățați să dobândiți o experiență valoroasă din eșecurile voastre, să vă înțelegeți pe deplin neajunsurile și să înfruntați cu răceală adversitățile. Atunci, veți evita dezastrul și vă veți confrunta cu multe alte situații favorabile.

Veți vedea îmbunătățiri în cariera dvs. datorită ajutorului binefăcătorilor. Deși norocul financiar este pe un trend descendent în general, veți câștiga totuși mai mult decât în anul precedent. Dacă nu ești prea sigur de escrocheriile financiare, nu te apuca de investiții în acest an: chiar dacă este vorba de un prieten apropiat care își deschide un local, nu investi, altfel vei avea parte de pierderi curente în final și de o înghețare a relației.

Cum să fii mai norocos: Afișează sau poartă bibelouri cu cerbi norocoși.

Culori norocoase: verde



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel