Horoscop chinezesc 18 iunie - 17 iulie 2023. Anca Dimancea: „Ei au drum drept și succes în orice vor să facă”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ Emisiuni Prima TV

Anca Dimancea a prezentat horoscopul chinezesc pentru perioada următoare, pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Anca Dimancea a fost prezent în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a făcut previziunile astrale pentru perioada 18 iunie-17 iulie, perioadă în care suntem guvernați de semnul Calului, care aduce provocări pentru mai multe zodii. 

„Luna aceasta e a Calului și începe pe data de 18 iunie și se termin pe 17 iulie. În sfârșit, așteptam cu nerăbdare acest element de pământ, care aduce putere. Avem nevoie de stabilitate, dar pe lângă incendiile de care vom auzi, o să fie și alunecări de teren, s-ar putea să se întâmple și seisme, nu neapărat în țara noastră. De abia în luna iulie respirăm.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Șobolan

Este o lună de ciocnire. Trebuie să aibă mai multă răbdare și este recomandată o vacanță. Ar trebui să se axeze pe păduri, vegetație, ca destinații de vacanță. Vine o energie de multiplicare a ceea ce simt zi de zi. Trebuie să stea puțin pe tușă, nu trebuie să ia decizii importante.

Bivol

Nu am vești bune deloc. La el este destul de crâncen. A fost o lună ceva mai bună, dar acum Calul nu este benefic destul pe planul dragostei. Au cheltuieli neprevăzute, cam mari, atenție la accidentări, pierderi financiare, pierdere de job.

Tigrul

Împarte aceeași energie cu Bivolul, doar că o duce ceva mai bine. Devine foarte justițiar și vehement în a-și cere drepturile. La anul, se va răzbuna, deci aveți grijă cum vă comportați cu ei, ei nu uită. Pot deveni agresivi. 

Iepure

Are dublarea stelei 2, a bolii, și este o lună de ușoară penalizare. Li se recomandă plecarea în vacanță. Pot fi nemulțumiți la locul de muncă, la sistemul digestiv, cei care au astm, mai multă grijă la răceli. Pentru ei e o lună de stat pe tușă, dar mai au și zile bune. Să nu riște pe plan fizic.

Dragon

Sunt destul de afectați pe planul comunicării, se pot certa mult. Trebuie să nu creeze o vehemență din partea altora, să creeze o bârfă, atenție la job. Își pot pierde relația de cuplu, dacă nu sunt atenți. Atenție și la procese, nu e o lună bună de luat decizii, mai bine ar delega pe altcineva.

Șarpe

Au nevoie de susținere și o vor avea, pentru că este foarte ajutat de cineva anume. Sunt puțin mai liniștiți, nu sunt la fel de vehemenți, știu să-și cântărească deciziile. Pot fi înțeleși greșit.

Cal

Prima zodie care are beneficii, în această lună. Au o dublare a stelei prosperității, o mulțumire, știu ce să facă cu banii, vine un job mai bun. E bine să capteze niște șanse, oportunități, luna viitoare va fi una destul de bună. 

Oaie

Au avut un an greuț, cu toate că nu au o stea rea acolo. Au o casă a cimitirelor, deci atenție la sănătatea celor dragi. Este momentul să profitați din punct de vedere profesional, pot începe anumite proiecte de succes. Legat de bani, poate veni un răspuns concret.

Maimuță

Este o lună foarte benefică, se spune că-l coordonează pe Cal, e singura zodie care-l poate ghida, să-l conducă cum vrea ea. Ei au drum drept și succes în orice vor să facă. Din punct de vedere al dragostei, au succes și sunt bine văzuți.

Cocoș

Nu e o lună rea, doar că zodia Cal nu prea-i ajută. Se dublează o stea care are două tăișuri. Deși este o energie benefică, se pot accidenta, dacă nu sunt atenți. Există remedii pentru sănătate și le recomandăm cu căldură să le practice, pentru că pot avea probleme de sănătate și mici accidentări.

Câine

Deși este o lună de aliat, au o dublare a energiei dezastrelor și distrugerilor. Pot să piardă bani, dar și anumite probleme de sănătate pot reveni. 

Mistrețul

Împarte energia cu Câinele, și ei au nevoie de ajutor, atenție la accidentări, la tăieturi. 

Citește și: Elementele Feng Shui care aduc dragostea și fidelitatea în cuplu. Anca Dimancea: „Se pun neapărat în dormitor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel