Horoscop. Cele PATRU ZODII care vor trece la acțiune până pe 20 APRILIE

Data publicării:
foto Andrea Piacquadio/ naeim jafari
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio/ naeim jafari

Până pe 20 aprilie, beneficiem de tranzitul Soarelui în Berbec. Și nu am folosit degeaba verbul “a beneficia”. Acest semn este cel care aduce primăvara, atât din punct astronomic, cât și astrologic. Sau altfel spus, atât la propriu, cât și la figurat. Explozia de energie va fi peste tot în jurul nostru. Depinde doar de noi cum o vom folosi. Adică, Soarele în Berbec este recunoscut și pentru furie sau impulsivitate. Și asta pentru că nu vrea să stea după toată lumea. Și pentru că vrea să fie pionier. 

Semnele cardinale vor fi cele mai impulsionate să treacă la treabă. De altfel, ele sunt recunoscute ca semne de acțiune. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

Rac / Ascendent în Rac

Soarele va trece în casa a 10-a. Vorbim despre statutul tău profesional, despre rolul pe care îl ai poate într-un proiect, discuţiile pe care le ai cu cu tot ce înseamnă autoritate (cu şefii, cu părinţii sau oameni importanţi din anumite instituţii cu care tu colaborezi). Dar intrarea Soarelui în casa a 10-a îţi aduce mai multă deschidere, mai multă lumină asupra a ceea ce vrei să realizezi şi te simţi dornic să pui umărul la un proiect important, să faci ceva şi să conteze, poate un obiectiv, un vârf pe care ţi-l pui şi pe care vrei să îl ajungi. Îţi doreşti să ajungi undeva, îţi doreşti să fii mai ambiţios şi Soarele în casa a 10-a te ajută. Cert este că s-ar putea să te facă şi pe tine mai autoritar, mai intransigent şi oarecum, nu prea vrei să îi laşi pe ceilalţi să îţi spună ce să faci, dar asta pentru că, la rândul tău, ai contact cu anumite persoane autoritare şi trebuie să le faci lor pe plac şi nu mai ai chef de toată lumea. Este o lună nemaipomenită pe plan profesional.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel