Horoscop. Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Duminică, pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Va fi un eveniment special, care nu trece neobservat. Află care sunt cele PATRU zodii care vor resimți acest fenomen!

Februarie a început în forță, mai ales că aduce multe procese interioare. Avem prezente câteva aspecte dinamice, pe care le vom simți ca un duș rece. Însă, restul lunii va fi unul destul de liniștit.

Dar putem discuta despre liniștea dinaintea furtunii, care să ne pregătească pentru luna martie. Ei bine, martie va fi istorică din punct de vedere astrologic!

Acesta poate să provoace evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Nu îți face prea multe planuri. Spontaneitatea nu va fi pe placul unora!

De asemenea, duminică, 5 februarie, avem și o Lună Plină în Leu. Soarele din Vărsător și Luna din Leu vor fi de această dată în careu cu Uranus din Taur. Ne vom confrunta cu evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Nu îți face prea multe planuri. Spontaneitatea nu va fi pe placul unora! Ca să nu mai vorbim de stările emoționale destul de fluctuante.

Vorbim despre un fenomen special, care poate aduce situații bizare, mai ales pentru nativii cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Te poți trezi în situații în care nu îți găsești locul, mai ales din punct de vedere relațional. 

Luna Plină vorbește întotdeauna de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură. Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Și pentru că este luna iubirii, puteți folosi această Lună Plină în Leu și să vă dați seama ce declanșează celălalt în voi şi să conștientizați că nu este vorba doar despre el/ea, ci şi despre voi.

Acest eveniment se va petrece seara și reprezintă o Lună Plină care aduce numeroase aspecte destul de copleșitoare, tensionate sau marcante.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie se petrece în Casa a 4-a la nativii Taur, dar are efecte asupra întregii axe 4-10. Ce înseamnă acest lucru? Vei fi nevoit să împaci și capra și varza în aceste zile. Pot apărea proiecte foarte importante la locul de muncă, dar în același timp te poți confrunta și cu situații neprevăzute acasă sau în familie, așa că trebuie să înveți să jonglezi.

Venus, guvernatoarea ta, este bine aspectată în Casa a 11-a, iar acest lucru îți priește, chiar dacă face un careu cu Marte. S-ar putea să apară niște mici cheltuieli la final de săptămână, dar nu trebuie să le privești atât de tragic. Fiindcă Venus este în această casă, astrologul Daniela Simulescu recomandă să te duci către apropiați, să le ceri ajutorul. Încearcă să lași deoparte ideea conform căreia tu le poți face pe toate.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel