Horoscop. Cele PATRU zodii afectate de Sezonul Leului. Cu ce se pot confrunta?

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pentru că am intrat în Sezonul Leului, iată ce zodii vor fi cele mai afectate și la ce se pot aștepta.

Berbecul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul pot fi în centrul atenției până pe 23 august! Aceste semne din zodiac sunt gata să experimenteze transformări profunde, pe care le poate aduce acest sezon vibrant.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Soarele este în tranzit în Casa a 5-a. Despre ce vorbește această casă? Despre copii, iubire, exprimare de sine. Să nu uităm că aici se găsește și Lilith, dar și Venus retrogradă. Poate că ai neglijat însăși relația cu propria persoană sau ți-ai neglijat nevoile și nu ai mai acordat atenție lucrurilor care îți fac plăcere.

De asemenea, este posibil să fi lăsat deoparte distracția, veselia, spontaneitatea sau activitățile recomandate unui cuplu pentru a menține flacăra dragostei aprinse. Ai face bine să ai mai multă grijă de tine și de pasiunile tale, dar și de cele din relație.

Berbecii pot beneficia de încredere, dar și de un val de energie. Sezonul Leului îți poate aduce o dorință mare de a-ți urmări aspirațiile, dar și dorința de a lua decizii îndrăznețe.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 27 iul 2023, 15:38 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience