Horoscop. Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Gemeni de pe 18 iunie: "Te consideri victima perfectă!"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Ce zodii vor simți cel mai mult Luna Nouă în semnul Gemenilor de pe 18 iunie? Îți oferim previziuni!

Cei care  urmăresc emisiunile și citesc articolele realizate de Daniela Simulescu, știu că echipa Astrosens.ro nu este fanul Lunii Noi. Pentru că această fază a lunii nu aduce, din punctul de vedere al statisticii astrologiei, neapărat evenimente semnificative.

Când Soarele și Luna se întâlnesc, am putea spune că este un moment bun pentru un nou început. Doar că de data aceasta, Soarele și Luna sunt în careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că vom avea intențiile nepotrivite și că nu vom primi exact ceea ce ne vom dori.

Și există riscul decepțiilor. Putem să vă recomandăm totuși să aveți un weekend cât mai liniștit, să stați departe de haos, dar și de oamenii instabili.

Când avem o Lună Nouă în Gemeni, ne referim foarte mult la cei care au în hărțile natale marcaj mutabil.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este clar că Luna Nouă se va petrece în semnul tău. Da, este adevărat că o să trăiești că într-o poveste și nici tu nu vei ști câte gânduri se vor mișca prin capul tău. Ai impresia că toată lumea te minte, te superi, te înfurii ușor, ai impresia că toți cei din jur te trădează.

Ai grijă, fiindcă poți să te consideri victima perfectă. Și, că de obicei, ai impresia că doar cei din jur au o problemă, în niciun caz tu. Ai face bine să te gândești la momentele în care simți un pic distorsionat. Chiar dacă te bazezi pe intuiția ta, acest lucru nu este prea recomandat în jurul datei de 18 iunie.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel