Horoscop: Cele mai norocoase CINCI zodii până pe 28 octombrie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Poate că până acum nu vi s-a părut că tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea, mai aveți timp suficient până pe 28 octombrie, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Această perioadă este precum un salt uriaș în mai multe domenii. Unii nativi vor dobândi o porție serioasă de încredere pe care o vor manifesta acolo unde își doresc. Jupiter în semnul Berbecului ne oferă drumul către ceva, puterea de a face pașii necesari, curajul pentru a ne arunca spre câștig.  Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Probabil că din 11 mai încoace ai primit un cocktail de energie și încredere, pe care îl poți consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, ai timp suficient până pe 28 octombrie. Totodată, ar fi putut să se întâmple chiar opusul, iar Jupiter în semnul tău să îți aducă destul de multă lene. Trebuie să te gândești unde ai anume ai „lungit-o” prea mult, unde ai procrastinat. Trebuie să clarifici cu tine însuți anumite detalii și să faci diferența între ceea ce îți dorești și de ce anume ai nevoie cu adevărat. Trebuie să vezi cum poți să faci astfel încât ceea ce construiești să fie autenic, pentru ca în 2023 să poți culege roadele muncii tale. 

Leu/ Ascendent în Leu

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Până pe 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Pe de altă parte, trebuie să te întrebi ce foloase ai tras din călătoriile făcute din mai până acum? Ce relații au fost cu dus și întors? Ce școli, ce cursuri ți-au influențat cursul vieții? Vă priește această perioadă, până pe 28 octombrie.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel