Horoscop. Cele DOUĂ zodii care vor avea succes în carieră în 2024

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Ne apropiem de finalul anului și suntem curioși să vedem ce ne pregătește 2024. 

Anul 2024 începe cu un aspect armonios între Jupiter(planeta oportunităților) și Saturn(astrul disciplinei). Dar, după 26 mai, cele două se vor afla într-un careu, aspect tensionat, care ne va obliga să luăm decizii serioase, mai ales pe plan profesional. Unii dintre nativi vor avea mai multe șanse de a promova sau de a-și găsi locul de muncă ideal. 

Horoscop 2024 Fecioară/Ascendent în Fecioară

După 26 mai, Jupiter, planeta șanselor intră în casa a zecea, adică în sfera carierei, unde va rămâne stabil până la finalul anului 2024. Brusc, atenția ta se va concentra asupra aspectelor profesionale. Vor apărea oportunități excepționale pentru evoluția ta. E important să ții cont că nu vei mai întâlni acest tranzit până în 2036, deci este crucial să te mobilizezi pentru a atinge nivelul dorit.

Unii dintre voi s-ar putea să fie surprinși de propunerile făcute de superiori. Poate din modestie sau din cauza unor complexe de inferioritate, v-ar putea fi dificil să vă imaginați pe un post mai bun. Este momentul să vă manifestați mândria, încrederea și curajul în propriile abilități.

Chiar dacă sunteți în pragul pensionării sau ați ieșit deja la pensie, Jupiter vă va solicita în continuare. Cu proiecte în comunitate sau în familie, în care va fi nevoie de implicarea voastră. Sau puteți inventa voi proiecte noi, având în vedere că vă place munca.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel