HOROSCOP. Cele CINCI zodii atenționate de astre în DECEMBRIE 2021

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Ultima lună a anului 2021 va fi una memorabilă. Și spun asta în mare parte datorită unor aspecte/tranzite rarisime și importante.

Pe 4 decembrie avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Săgetător în sextil cu Saturn.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni în trigon cu Jupiter din Vărsător.

Tot pe 19 decembrie, începe evenimentul cheie al lunii: retrogradarea planetei Venus în semnul Capricornului.

Pe 29 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul prin semnul Peștilor(a fost aici pentru o scurtă perioadă: între 14 mai și 28 iulie).

Mulți dintre noi nu vor avea timp să se preocupe cu adevărat de sărbători pentru că vor fi luați pe sus de aceste momente astrologice marcante.

 

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci. Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

E un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte e în Scorpion, până pe 13 decembrie, mai staţi în spate. Dar pe urmă, ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 04 dec 2021, 17:05 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience