HOROSCOP: Cele 4 zodii care își pot schimba radical viața în 2022

Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

Horoscop. Anul 2022 va ajuta unele zodii să se reinventeze.

În 2022, Jupiter, planeta oportunităților va avea un tranzit mai special. În perioadele 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-27 decembrie, Jupiter va fi în semnul Peștilor. Iar între 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va afla în Berbec. Aceste tranzite vor lăsa cu siguranță urme în viața Berbecilor și Peștilor, dar să nu uităm și semnele opuse, adică Balanța și Fecioara.

Cei care au marcaj în aceste patru semne o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Berbec/Ascendent în Berbec

Va trebui să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 29 noi 2021, 15:02 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience