HOROSCOP. Cele 3 semne zodiacale care vor avea parte de schimbări majore pe plan AMOROS începând cu 17 noiembrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Semnele zodiacale a căror viață amoroasă se schimbă dramatic săptămâna aceasta. 

Berbec

Săptămâna aceasta este despre aruncarea ultimatumurilor. 

Acest lucru, desigur, este imposibil, pentru că ceea ce urmează să aduci în discuție va provoca o reacție la partenerul tău, iar asta va duce la o dramă majoră în casă.

Acum, ține minte că ești fixată în felul tău de a fi și că aceste "moduri" nu au venit dintr-o întâmplare; acest lucru te preocupă de mult timp, ai nevoie de o schimbare și ai nevoie ca partenerul tău să ți se alăture în acest tip de gândire.

Așteaptă-te la cel mai bun rezultat aici, Berbec, deoarece atitudinea ta pozitivă te va ajuta să faci ceea ce vrei tu.


Fecioară


Te ții de lucruri pentru mult timp înainte de a le da drumul și chiar și atunci, nu spui cu adevărat ce ai în minte. 

Ceva trebuie să se schimbe, iar acest lucru nu poate cădea doar pe umerii tăi pentru a face acest lucru să se întâmple. În această perioadă, îți vei angaja partenerul într-o conversație profundă și vei observa că nu te ascultă cu adevărat.

Acest lucru vă va înfuria; păstrați-vă calmul și faceți-vă înțeles punctul de vedere. Ei trebuie să te asculte acum, așa că exprimă-ți punctul de vedere și spune-le ce trebuie făcut pentru ca această relație să dureze.

 

Care sunt semnele zodiacale care dau cele mai bune sfaturi. Merită să apelezi la ei


Balanță

 

Ei bine, a sosit momentul, Balanță, iar prin asta se înțelege că ai o problemă în relația ta și s-ar putea să fie acel moment în care fie o schimbi radical, fie accepți o soartă pe care chiar nu ți-o dorești.


Ai prefera să fii singură decât într-o relație în care te simți abandonată tot timpul și este foarte probabil să se facă lumină asupra acestei singurătăți.


Dar nici nu ai făcut prea multe pentru a schimba lucrurile, și asta pentru că disprețuiești confruntarea. 


Trebuie să îi exprimi partenerului tău de ce ai nevoie pentru ca această relație să te facă fericită și trebuie să îi spui că această nefericire nu mai poate continua, că trebuie să lucrați împreună pentru ca lucrurile să meargă bine. 

 

HOROSCOP. Compatibilitate Vărsător - Vărsător. Care sunt șansele de reușită pentru acest cupluGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel