HOROSCOP. Compatibilitate Vărsător - Vărsător. Care sunt șansele de reușită pentru acest cuplu

Data publicării:
Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Vărsătorul este atât de unic, încât este greu să îl compari cu alte persoane cu care te-ai întâlnit. Dar dacă ai fost vreodată aproape de un Vărsător, probabil că știi că sunt greu de înțeles. 

Cu o viziune unică asupra vieții, ai impresia că joci doar după regulile lor. Dar ce se întâmplă dacă doi Vărsători se întâlnesc?

 

Compatibilitate între Vărsător și Vărsător


Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind umanitari, ceea ce înseamnă că ei caută dreptatea socială în jurul lor; tot ceea ce fac este pentru binele general.

Un semn zodiacal care gândește înainte, sunt unici și merg împotriva status quo-ului, dar sunt totuși considerați destul de prietenoși și primitori. Nu numai atât, Vărsătorii sunt, de asemenea, sensibili, excentrici, dedicați și protectori.

 

Vărsător și Vărsător: Dragoste și relații pe termen lung


Unii spun că două persoane de același semn zodiacal într-o relație nu vor avea o compatibilitate amoroasă bună; cu toate acestea, relația dintre doi Vărsători nu este sortită eșecului.

Da, există probleme pe care nici măcar două persoane care împart același semn nu le pot evita și, în timp ce doi Vărsători care se întâlnesc pot provoca fricțiuni, fiecare știe la ce să se aștepte de la celălalt.

Vărsătorul caută întotdeauna ceva anume în relații, fie că este vorba de acceptare sau libertate, sau pur și simplu cineva cu care să poată fi ciudat. Bune sau rele, Vărsătorii știu cum să se descurce cu toate, indiferent cu cine se întâlnesc.

Uneori, este pur și simplu mai ușor dacă știu deja cu ce se confruntă: un alt Vărsător.


Vărsător și Vărsător: Încredere și comunicare


Comunicarea se întâmplă la un alt nivel pentru doi Vărsători, deoarece natura lor socială și tendința de a-și ține emoțiile reprimate pot cauza dificultăți. Dar Vărsătorul este un semn de gândire profundă, așa că doi împreună sunt mai predispuși să își împărtășească gândurile unul cu celălalt, uneori fără să spună nimic.

Deoarece Vărsătorul apreciază libertatea și independența, minciuna este practic absentă din relația lor. Cu toate acestea, pot apărea probleme între doi indivizi care sunt puternici din punct de vedere mental și intelectual.

Pentru a preveni acest lucru, ambii Vărsători pot stabili limite personale.

 

Vărsător și Vărsător: Valori și interese comune


Vărsătorul este determinat și ambițios, ceea ce înseamnă că știe ce vrea. Acest lucru este esențial pentru orice relație, mai ales dacă este una romantică. Și din această cauză, doi Vărsători beneficiază de punctele forte ale celuilalt și se împing unul pe celălalt să reușească.

Acest semn zodiacal prețuiește libertatea, acceptarea și independența, iar o relație cu aceste calități este una menită să aibă succes. Nevoia de încredere în sine înseamnă că a avea timp singur într-o relație nu va provoca niciodată o ruptură; este doar o parte din personalitatea lor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel