Horoscop. Cele trei semne zodiacale care vor avea o săptămână excelentă. Vor lua totul de la zero și le va merge de minune

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington

Soarele se află în zodia Racului, iar Luna Nouă va avea loc în această săptămână. Se întâmplă lucruri bune și este o perioadă ideală pentru destul de multe semne zodiacale.

Este o săptămână grozavă pentru Taur, Rac și Balanță și, chiar dacă poate fi o perioadă puternică pentru toate semnele zodiacale, aceste trei semne vor avea o săptămână grozavă în comparație cu restul.


Lucruri interesante de știut despre această săptămână: Avem o Lună Nouă în Rac, benefică pentru reducerea stresului și pentru a avea mai multă inspirație. 


De asemenea, trebuie să avem în vedere și Mercur în Rac, ceea ce ar trebui să facă conversațiile destul de interesante și să ne deschidă ochii.


Și în timp ce începem să simțim prezența Leului, trebuie să ne amintim că suntem încă în Rac, iar cu acest semn vine sensibilitatea, introspecția și un pic de mister.


Per total, ar trebui să fie o săptămână foarte creativă, care pentru unii, se poate transforma într-o trambulină pentru noi experiențe minunate.

 


3 semne zodiacale care vor avea o săptămână grozavă:

 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Întreaga săptămână ar putea fi considerată un semnal de alarmă pentru tine, iar acest lucru se referă în principal la propria ta conștiință de sine.


Undeva, de-a lungul timpului, ai început să te îndoiești de propriile tale forțe și ai crezut în ideea negativă a altcuiva despre cine ești.
Săptămâna aceasta te va elibera de grija pentru ceea ce cred alții despre tine, iar asta este adevărata libertate. 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Acesta este sezonul tău și, în acest moment, simți puterea - în minte, trup și spirit. Există o anumită încredere în tine, iar aceasta te determină să descoperi cea mai bună cale pentru tine.


Pe parcursul săptămânii, vei merge mai departe și vei FACE unele dintre lucrurile pe care te-ai abținut să le faci de prea mult timp.

Este o săptămână în care îți materializezi și îți manifești cele mai mari dorințe.


În această săptămână vei fi mult mai atent cu sănătatea ta și vei aborba o nouă dietă. 


Din punct de vedere spiritual, te simți împăcat și unitar cu natura și cu mediul tău apropiat.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Iată un fapt interesant și nu prea bine cunoscut de tine: săptămâna aceasta, te vei afla sub influența cometei numite Vesta, care va intra în semnul tău foarte curând.


Ceea ce se va întâmpla este că ochii tăi se vor deschide brusc la toate lucrurile din viața ta care vor să te doboare.


Chiar în fața ochilor tăi, vei vedea ce este în neregulă cu relația ta, cu stilul tău de viață, cu obiceiurile tale alimentare... și, deși asta nu pare a fi o "Săptămână grozavă", ceea ce va urma este un plan solid, creat de tine, menit să ia aceste defecte și să facă ceva grozav din ele.


Da, ceea ce s-ar putea să observați ca fiind negativ, în această săptămână, va fi startul pentru soluții și noi începuturi.

 

Citește și: Horoscop. Trei zodii au o săptămână dificilă: Certuri la birou, obstacole și probleme în relații

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel