Horoscop. Cel mai mare stres al fiecărei zodii. Le face tensiunea să crească instant

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann

Lumea este plină de factori de stres, dar unii ne afectează mult mai mult decât alții. Vezi mai jos ce te stresează cel mai mult, în funcție de zodia ta.

BERBEC: oamenii lenţi

Nimic nu este mai enervant pentru Berbecul care se mișcă rapid decât să fie prins în spatele unor persoane care merg încet pe jos sau la volan. Mai ales când sunt pe grabă!

 

TAUR: prietenii care anulează planurile

Taurii au nevoie de stabilitate. Așa că, atunci când primesc un mesaj de la un prieten care avertizează despre o posibilă răceală - în ciuda faptului că este probabil bine - urmat de inevitabila anulare a planurilor, Taurul se simte foarte deranjat.

 

GEMENI: când oamenii nu au opinii

Gemenilor le place să vorbească. Și ce face conversația bună? O perspectivă interesantă și idei duelante. Vezi, Gemenii sunt ca un foc - trebuie să-l alimentezi. Opriţi-le oxigenul și Gemenii se simt sufocați - chiar dacă este vorba doar de o discuție de rutină cu un coleg de muncă.

 

RAC: totul

Racul est poate cel mai temător semn din zodiac și au planificat deja totul pentru 457 de scenarii în cel mai rău caz. (Notă: Acesta este motivul pentru care poartă întotdeauna batiste, zinc, cuțite etc.) Deci, orice se întâmplă oriunde, în orice moment, le-ar putea provoca stres.

 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel