Horoscop. Ce urmează până la finalul lui 2022? Îndemnuri pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop 2022. Anul acesta mai are în desaga sa unele daruri și lecții pentru noi.

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele. Și poate că este cazul să le reamintim tuturor că trebuie să fie mai prezenți în viața lor, să nu încerce să schimbe pe alții. 

Am ținut cont de întoarcerea lui Jupiter din Berbec în Pești, dar și de continuarea tranzitului lui Saturn prin Vărsător. 

Mai jos îndemnurile pentru fiecare. Vă recomand să faceți un mix între zodie și ascendent și să mapați de fiecare dată pe ceea ce se întâmplă în viața voastră. 

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce ți-am tot spus în ultimii doi ani, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine. Probabil că ai avut timp să îți dai seama până acum de acest aspect. 

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo? Să acceptați că nu aveți control absolut asupra vieții. 

Horoscop 2022 pentru GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

În continuare îţi poţi schima atitudinea față de parcursul profesional. Îţi poţi schima cariera, locul de munca, şeful, poţi deveni tu şef, poţi fi mai implicat în procesul profesional, poţi lua decizii importante. 

Jupiter se va întoarce în casa a 10-a, a carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn se va afla în continuare în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică vei afla până unde ne putem întinde.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience