Horoscop. Ce reprezintă schimbarea axei karmei? Previziuni valabile până în 2025

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Vorbim despre apariția unor situații predestinate și despre schimbarea destinului, a axei karmei. Iată ce cred astrologii internaționali!

Astrologii internaționali consideră Nodurile Lunare ca fiind puncte matematice importante în astrologie și le atribuie semnificații specifice în interpretarea astrologică.

Cele două puncte, Nodul Nord și Nodul Sud, reprezintă punctele de intersecție ale orbitei Lunii cu ecliptica (traiectoria aparentă a Soarelui în jurul Pământului).

Nodul Nord este adesea asociat cu direcția evoluției și dezvoltării karmice într-o viață, indicând scopurile și lecțiile pe care o persoană le poate urma pentru a-și atinge potențialul maxim și a-și împlini scopul în această viață.

Nodul Sud, pe de altă parte, reprezintă energia și lecțiile pe care le-am acumulat în viețile anterioare. Aceasta indică tendințele sau modelele comportamentale pe care le-am dezvoltat și care pot necesita transformare sau eliberare pentru a progresa pe calea evoluției personale.

Interpretarea Nodurilor Lunare depinde de semnul și casa zodiacală în care se află într-un anumit moment și de aspectele pe care le formează cu alte planete.

Aceste aspecte pot oferi indicii despre domeniile de viață în care persoana poate experimenta provocări și oportunități, precum și tiparele comportamentale pe care trebuie să le depășească sau să le integreze pentru a-și realiza potențialul.

Astrologii internaționali examinează și ciclurile Nodurilor Lunare, cum ar fi ciclul Saros, care se repetă aproximativ la fiecare 18 ani și 11 zile, și pot face previziuni sau oferi perspectiva asupra evenimentelor și schimbărilor majore care pot avea loc în viața unei persoane sau în lumea înconjurătoare.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel