Horoscop. Ce lecții aduce Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent până pe 19 martie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Previziuni. Mercur își începe astăzi tranzitul în ultimul semn al zodiacului. 

Mercur va sta în Peşti până pe 19 martie. Mercur, planeta comunicării, este în cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. 

E nevoie ca, în perioada următoare, să fii foarte atent la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu.

Trebuie să ne reamintim că, pe 7 martie, Saturn își începe și tranzitul în același semn. Trimite raze către Mercur, dar foarte timide. 

Mercur va face o conjuncţie cu Neptun pe 16 martie. Ca orice aspect astrologic, poate reprezenta și o resursă și o vulnerabilitate. Putem avea o intuiție puternică, putem fi empatici, creativi și inspirați. Dar de asemenea, putem deveni influențabili și instabili din punct de vedere cognitiv. 

Horoscop. Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Drept vorbind, acest Mercur în Peşti nu îţi va prii. Eşti obligat să accepţi chestii care nu îţi plac foarte mult de moment sau tot felul de traume ale trecutului, nostalgii se reactivează şi te ţin captiv, te simţi puţin neputincios. Cu Mercur în Peşti în casa a 12-a este o perioadă bună pentru iertare, împăcare, dar şi o perioadă bună de  acceptare a faptului că unele persoane din jurul tău poate sunt bolnave şi nu poţi să le ajuţi. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Mercur se este în casa a 11-a şi te va obliga oarecum să cauţi suport şi să accepţi şi alte păreri şi poate chiar să vrei să faci ceva pentru umanitate. Eşti foarte nesigur în ceea ce priveşte viitorul apropiat, dar în acelaşi timp, ai vrea să pui şi tu umărul pentru cineva. Poate pentru un proiect de voluntariat sau poate pentru oamenii din comunităţile de lângă tine.

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel