HOROSCOP. Ce aduce sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie

Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Sezonul Scorpionului este intens, dar în sensul bun! Pe 23 octombrie, Soarele zboară din minunata Balanță și se aruncă în adâncurile Scorpionului, marcând prima zi a sezonului Scorpion 2021! 

Sezonul Balanței a fost grozav pentru a face noi conexiuni și a îmbunătăți relațiile, dar te-a făcut și puțin superficial. Scorpionul înseamnă intensitate, pasiune și intimitate, așa că îți iei cele mai profunde conexiuni și le faci și mai puternice - nu este nimic superficial în această perioadă. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vibrează toate sub influența emoțională a sezonului Scorpion, în timp ce semnele fixe Taur, Leu și Vărsător au o lună încărcată în față.


 
Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Este un semn de apă guvernat de Marte fierbinte și este, de asemenea, un semn fix, care nu se potrivește cu natura curgătoare și fluidă a apei. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Te simți mai emoțional, explorezi cel mai sinele tău interior și devii o persoană mai privată.

Sezonul Scorpion este, de asemenea, un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Gândeşte-te la toți prietenii/iubiţii/partenerii noi pe care i-ai întâlnit în timpul sezonului Balanță și apoi identifică-i pe cei cu care faci 'clic' cel mai mult. Concentrează-te pe acele relații. Ar putea fi greu să te deschizi față de oricine – acum te simți mult mai sensibil, emoțional și secretos – dar dacă găsești pe cineva special în care poți avea cu adevărat încredere, te poți apropia foarte mult. Ai încredere și în instinctul tău. Scorpionul este unul dintre cele mai intuitive semne, așa că toți primim o creștere a intuiției chiar acum. Cine te face să te simți cel mai bine este persoana pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult acum.

Cu toată această energie emoțională și pasională, este ușor să devii conștient de tine însuți. S-ar putea chiar să te simți paranoic în ceea ce privește deschiderea către alte persoane, deoarece îţi este teamă că s-ar putea să nu le placă cine eşti în adâncul sufletului. Nu acesta este scopul sezonului Scorpion! Descoperi noi părți din tine, atât bune, cât și rele, și depinde de tine să mergi în profunzime, să-ți celebrezi calitățile bune și să încerci să găsești soluții la trăsăturile care nu-ți plac la tine. Odată ce poți face asta, atunci poți să îmbrățișezi conexiunile profunde și intime pe care le cauți și poți simți un sentiment de adevărată implicare cu cineva special.

Sezonul Scorpion este un moment al transformării și este treaba ta să faci schimbări pozitive și constructive. Noroc!

Citeşte horoscopul Zodiei/Ascendentului pentru sezonul Scorpion:


BERBEC

Dacă sezonul Balanță a fost unul bun de 'culcuş călduţ' alături de cineva, atunci sezonul Scorpion este cel de 'cuibuşor de hibernare', adică opusul iubirilor zbuciumate 'de vară', când căutăm distracţie. În sezonul toamnă-iarnă, multe persoane caută pe cineva cu care doar să stea alături, la cald. Iar tu, Berbec, eşti la fel de independent ca întotdeauna, dar înveți că toată lumea se bazează pe ceilalți, inclusiv tu. Care sunt cele mai importante relații ale tale? Și nu vorbesc doar despre relațiile tale romantice – gândeşte-te și la legăturile tale platonice și chiar de afaceri sau financiare. Recunoaște modul în care depinzi de cealaltă persoană, modul în care acestea depind de tine și gândeşte-te la modul în care poţi lucra împreună pentru a forma cea mai solidă și sigură conexiune posibilă. PS: viața în dormitor este incendiară acum!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel