HOROSCOP. Ce aduce sezonul lui Ceres retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 6 mai

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Ceres va fi retrograd în semnul Fecioarei până la 6 mai. Iată la ce mai pot fi atente zodiile!

Asteroizii din harta noastră natală au un rol esențial! Chiar dacă planetele și semnele au primit rolul principal, nu trebuie să uităm de Ceres, de exemplu.

Ceres este numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, a Agriculturii. Este o figură maternă titanică și copleșitoare. Atunci când Persefone, fiica lui Ceres, a fost răpită de Pluto, zeul lumii interlope, Ceres a fost cea care a dezlănțuit foametea veșnică pentru toate formele de viață, până când fiica ei se va întoarce.

În harta natală, Ceres este cea care discută despre echilibru, anotimpuri, cicluri. Totodată, ne vorbește și despre sentimentele și atașamentele care ne pot arunca în dezordine. Tot Ceres îți poate oferi indicii despre vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau despre părțile care încă mai au nevoie de hrană.

Dacă nu ne înțelegem Ceresul natal, nu putem să luptăm cu nevoile noastre nesatisfăcute. Acest asteroid pune pe primul loc explorarea profundă, cele mai mari priorități ale noastre, dar și nevoile.

La ce să fii atent cu Ceres retrograd în Fecioară până pe 6 mai?

Berbec/Ascendent în Berbec

Ceres retrograd este la tine în Casa a 6-a, care ține de muncă, de sănătate, de colegi, de rutină. S-ar putea să fii îngrijorat și stresat în legătură cu locul tău de muncă. Ar fi bine să nu te vaiți prea mult, ci să iei măsuri. Dacă vezi că stresul îți afectează sănătatea, mergi la medic. Ai grijă și la ceea ce mănânci și ține cont de un sfat simplu: Lasă nervii, mai ales dacă vezi că sunt situații pe care nu le poți controla.

Taur/Ascendent în Taur

Până pe 6 mai, poți să ai griji excesive pentru copiii tăi. Ți-e teamă să nu facă aceleași greșeli precum ai făcut și tu. Ceres retrograd în Casa a cincea te învață că ar fi bine să îți canalizezi diferit aceste temeri exagerate și să îți inveți copiii să comunice și ei diferit. 

În cazul în care nu ești încă părinte, s-ar putea să apară destul de mult stres în ceea ce privește conceperea copiilor. Încearcă să fii mai relaxat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La ce trebuie să fie atenți nativii acestui semn de aer? Renunță la preocupările inutile. Pune mai mult accentul pe sănătatea ta emoțională. S-ar putea să fii foarte îngrijorat pentru cei din familie și emoțiile să pună stăpânire pe tine. Stresul își poate face loc și în ceea ce privește casa, dar și interiorul sufletului tău. Nu lăsa aceste gânduri să îți conducă viața.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel