Horoscop. Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop. Soarele va tranzita semnul Leului până pe 23 august! Atenție! Nu vom avea un sezon al Leului simplu. Venus și Lilith vor fi și ele acolo. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine. Unde se află deja și Venus retrogradă și Lilith. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă, felul în care v-ați comportat cu privire la propriile voastre nevoi, faptul că nu ați mai acordat atenție lucrurilor care vă produc plăcere. 

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel