Horoscop. Ce aduce sezonul Gemenilor pentru semnele de PĂMÂNT? „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”

Femeia Gemeni. Foto Unsplash, autor Khaled Ghareeb
Descriere foto: Femeia Gemeni. Foto Unsplash, autor Khaled Ghareeb

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru semnele de Pământ. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii mai jos:

Daniela Simulescu ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Zodiile de pământ vor fi obligate să facă următorul pas. Să nu mai aștepte momentul potrivit, ci să comunice ce își doresc sau de ce anume au nevoie. Sezonul Gemenilor îi va provoca serios pe acești nativi pentru că le va arăta că „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi se reactivează anumite discuții din planul financiar. Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. E posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit. Începeți să vă vedeți pe voi înșivă într-o altă lumină, vă lăudați cu calitățile voastre, vă valorificați, e posibil să negociați pentru un salariu mai bun, însă pentru a-l și obține va trebui să vă schimbați stilul de negociere. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Deși nu vă doreați asta, toți se vor uita în direcția voastră, mai ales la locul de muncă. Pentru voi este o perioadă importantă, mai ales că veți reflectoarele puse pe casa carierei. Se produc anumite schimbări ierarhice, poate veți fi avansați. Faptele voastre de la locul de muncă vor fi mult mai vizibile. E posibil să fiți mult mai apreciați acum. Cu Soarele în casa a 10-a e posibil să prindeți mult curaj și să cereți o mărire de salariu. Atenție, totul va deveni mai transparent în viața voastră, se vor vedea lucruri pe care poate că înainte doreați să le ascundeți.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 19 mai 2022, 14:45 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience