HOROSCOP. Ce aduce sezonul GEMENILOR pentru fiecare Zodie/ Ascendent până pe 21 iunie. „O efervescență uimitoare”

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Marlon Alves
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Marlon Alves

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru fiecare zodie și ascendent mai jos:

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Ce aduce Sezonul Gemenilor între 21 mai – 21 iunie?

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a, dat fiind faptul că e și Mercur retrograd, vă veți lovi de acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește despre comunicare, acte, documente, zona administrativă, deci aveți grijă la tot ce ține de acest plan și tratați-l cu seriozitate, mai ales când vine vorba despre chestiuni financiare.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. E posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit. Vă lăudați, vă valorificați, e posibil să negociați pentru un salariu mai bun. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel