Horoscop. Ce aduce sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent, până pe 20 aprilie

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc pasional. Ce ne aduce perioada 20 martie - 20 aprilie? Ne spune Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Sezonul Berbec: Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Ce aduce sezonul Berbec pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 12-a. Pentru tine, începe o perioadă de oboseală, de retragere, de izolare. Începe o perioadă în care vei fi mai atent la problemele de sănătate ale celorlalţi sau începi să gestionezi timpul ult mai bine. Îţi dai seama că trebuie să petreci timp şi cu oamenii dragi şi începi să delegi, să le oferi şi celorlalţi. Îţi atrag atenţia că intrarea Soarelui în casa a  12-a vine şi cu o conjuncţie a Soarelui cu Uranus, ceea ce înseamnă că poţi auzi veşti mai de departe, mai neplăcute despre persoanele dragi, însă poţi să fii pus în faţa faptului că trebuie să renunţi la ceva, fie ceva practic, fie o relaţie, fie ceva care nu îţi mai foloseşte. Adică, unde nu mai creşti în următoarea lună, acolo trebuie să tai ceva. Este o lună în care trebuie să îţi reajustezi somnul şi odihna.

 

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel