Horoscop. Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Foc?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Lilith în semnul Leului, de pe 8 ianuarie 2023. Iată dacă vor beneficia de acest aspect sau nu zodiile de foc!

Lilith sau Luna Neagră își încheie tranzitul în semnul Racului pe 8 ianuarie 2023, când intră in Leu, unde va rămâne până pe 3 octombrie. Ce aduce Lilith în Leu pentru zodiile de foc - Berbec, Leu și Săgetător?

De regulă, Lilith este cea care provoacă, sperie, îngrozește. Atunci când oamenii aud vești despre ea, trec prin tot felul de senzații contradictorii. Pe de o parte, sunt atrași, dar pe de altă parte o resping. Asta și pentru că, acum câteva mii de ani, trăsăturile lui Lilith erau de neconceput de către societate. Dar acum suntem în anul 2023, nu mai putem avea gândirea de peșteră, spune astrologul Daniela Simulescu.

Ce își dorește Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Dar ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Asa că, aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Însă, narcisismul va fi în floare!

Ce le place zodiilor de foc să facă? Să îndrăznească și să realizeze totul într-un mod vizibil. Ce vrea Lilith? Să testeze limitele și să provoace. Cu alte cuvinte, noul tranzit al lui Lilith va aduce nenumărate oportunități pentru acești nativi. Mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că detașarea emoțională va fi cea care îi va ajuta să își depășească toate barierele. Cu cât nu vor mai ține cont de părerile apropiaților, cu atât vor avea mai mult succes. Deci este rost și de puțin scandal. Cineva trebuie să se supună, dar în niciun caz unul dintre Berbec, Leu și Săgetător!

Berbec / Ascendent în Berbec

Îți vei testa limitele, pentru că, la acest semn de foc, Lilith este în Casa a cincea. Să ne amintim că această casă este cea a plăcerii. Este o casă personală și distractivă, strâns legată de bucurie, creativitate și de entuziasmul unui copil.

Casa a cincea este condusă de Leu, fiind cea care guvernează jocul, distracția, auto-exprimarea, drama, atenția și creativitatea.

Mai mult, Casa a cincea ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm, cum să cerem atenția. Și cel mai important: să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. Tot aici întâlnim și aventurile amoroase. Iubirile pătimașe, romantismul autentic și atracția fizică. 

Așa că, în cazul Berbecului, Lilith vrea să-ți testeze iubirea. În primul rând, iubirea de sine, dar și aventurile, idilele, relația cu copiii. În 2023, cu Lilith în Casa a cincea, ai putea să te gândești și dacă vrei sau nu un copil, în cazul în care nu ai deja.

Pentru nativii care au copii, aceste relații vor fi foarte testate. O să-ți pierzi răbdarea, dar trebuie să te ponderezi. Mai mult, s-ar putea ca în acest an, să te îndrăgostești de cine nu ai fi crezut niciodată. Însă, este o dragoste trecătoare, bazată mai mult pe instinct.

Până în octombrie, femeile Berbec ar face bine să nu între în relații în care își doresc să fie mai mult bărbatul. 

În final, Casa a cincea are și o componentă financiară, așa că este posibil să devii mai oportunist, ceea ce îți poate aduce mai mulți bani.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel