HOROSCOP. Ce aduce conjuncția MERCUR-NEPTUN de pe 23 MARTIE pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Christopher Ott
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Christopher Ott

Horoscop. Mercur va fi la același grad cu Neptun, în semnul Peștilor, pe 23 martie. 

Pe 23 martie va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. 

Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. 

Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. 

Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. 

Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu vei mai ști ce este adevărat sau nu din acele părți din trecut pe care le doreai dispărute. Începi să te îndoiești de propria versiune a adevărului. Există riscul unui diagnostic greșit sau de a avea încredere în persoanele nepotrivite. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încrederea exagerată în viitorul apropiat va deveni o reală problemă. Mai ales dacă te bazezi pe unii apropiați. Viața lor se poate schimba în orice moment, așa că nu este cazul să le acorzi încredere totală. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aspectul se poate manifesta pe două planuri: fie ești cel care găsește o soluție uimitoare pentru o problemă de la serviciu, fie ești cel care comite o neglijență greu de reparat. În orice caz, astrele îți recomandă să nu te încrezi ușor în nimeni. 

Rac/Ascendent în Rac

Gândirea pozitivă exagerată nu este bună pe o conjuncție Mercur-Neptun. Și nici dorința ta de a-i salva pe cei dragi dacă aceștia nu ți-o cer. Poate fi o zi bună călătorii atâta timp cât îți planifici totul din timp. Un profesor sau un ghid îți poate da sfatul vieții tale. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel