HOROSCOP. Ce aduc Jupiter și Neptun pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 decembrie

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Previziuni Jupiter și Neptun în semnul Peștilor. 

Jupiter se apropie de Neptun în semnul Peștilor. Nu se va mai perfecta conjuncția, cum s-a întâmplat pe 12 aprilie, dar vom resimți în continuare efectele acesteia. Mai ales până pe 21 decembrie, când Jupiter va intra în primul semn al zodiacului, Berbecul. 

Prin latura sa vindecătoare această apropiere a celor două planete în semnul pe care îl guvernează vă duce deja probabil pe drumul acceptării traumelor, regăsirii de sine, dar și al leacurilor și tratamentelor uimitoare. În același timp, se îmbogățește zona artistică. Însă, nu vine să ne așeze în palmă darurile sale. Pe de o parte, noi trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a putea accesa ce este mai bun pentru noi, pe de altă parte vom avea revelații pe care le vom desluși abia peste câțiva ani.

Berbec / Ascendent în Berbec

Întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în următorii 12 ani până la următoarea conjuncție Jupiter-Neptun? Ce anume ai vrea să dizolvi din viața ta? Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

La voi, intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Rac / Ascendent în Rac

Apropierea lui Jupiter de Neptun vă ajută când e vorba de studii sau de călătorii. Intențiile voastre se leagă de evoluția pe plan personal. Puteți decide să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. Ieșiți din atașamentele pe care le aveți, părăsiți zona de confort și plecați în lume, veți evolua enorm.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience