Horoscop. Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Vrei să descoperi care sunt punctele tale forte, în funcție de semnul din zodiac? Iată pe ce te poți baza în 2023, ca să faci lucrurile să meargă!

Astrologia ne poate spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, de care fiecare dintre noi se poate folosi.

Mai mult decât atât, avem și ajutor în 2023. De exemplu, Jupiter stă în semnul Berbecului până pe 16 mai, iar acest lucru nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi ajută pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi de bun augur. Jupiter este o planetă transpersonală imensă, dar și cel care ne pune la dispoziție șanse, oportunități sau câștiguri. Pe scurt, vine cu abundență.

Amintim și de faptul că Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Iată PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii!

Berbec

Ai idei minunate, o minte creativă și abilități de lider! Așa că, în 2023, natura ta competitivă te poate face să ai succes. Mai mult, realizările tale o să aducă o influență pozitivă și în viața oamenilor din jurul tău. Poți să-i inspiri pe cei dragi cu entuziasmul și puterea ta de muncă. Fii aproape de ei și ajută-i să crească.

Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent până pe 16 mai

Taur

Ești un semn foarte ambițios, care lucrează enorm pentru a-și atinge obiectivele, iar asta se poate vedea și în 2023. De fel, nu te lași doborât de nimic. Trebuie să spunem și că ai o intuiție extraordinară și știi multe despre lumea înconjurătoare. Lasă-te ghidat de intuiția ta cât mai mult cu putință. Ești fiabil și mereu acolo pentru prieteni și apropiați.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel