Horoscop. Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare zodie/ascendent până pe 11 aprilie

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Previziuni. Venus își începe tranzitul în semnul pe care îl guvernează, cel al Taurului, pe 17 martie!

Venus o reprezintă pe Afrodita. Adică tot ce ține de frumusețe, feminitate, senzualitate, plăcere, iubire, bani și viață bună.

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 17 martie și 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Venus se simte cel mai bine în semnul Taurului(este în domiciliu), deci ne vom bucura cu toții de beneficiile sale!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Vă preocupați de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Nu uitați că Jupiter se află în semnul vostru și își dorește să aveți mai multă încredere în propriile talente!

Taur/ Ascendent în Taur

Venus își începe tranzitul în semnul vostru. Până pe 11 aprilie este important să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice.

Citește întreaga știre pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel