Horoscop. Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Bucuria de a primi tot ce este mai bun”

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Joshua Rawson-Harris
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Joshua Rawson-Harris

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești legate de tranzitul lui Venus în semnul Taurului, practic în „domiciliul” său. De pe 28 mai până pe 23 iunie ne putem bucura de micile plăceri ale vieții. Mai multe detalii mai jos. 

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 28 mai și 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. 

Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Aspectele lui Venus în semnul Taurului

Pe 12 iunie face o conjuncție cu Uranus, s-ar putea să descoperim ceva nou, un hobby, o activtate care ne place. 

Pe 15 iunie face o opoziție cu Nodul Sud în Scorpion. Aici s-ar putea să spun până unde? Cât să mai duc? Hai să mă bucur de viață aici și acum.

Pe 19 iunie face un sextil cu Neptun, ne face să fim mai visători, dar și un careu cu Saturn, ne face să ne îndoim mult de noi și de ceilalți.

Pe 21 iunie face un trigon cu Pluto în Capricorn. Trebuie să obții ceva de pe urma iubirii, Venus în Taur vrea să primească ceva.

Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează semnul vostru. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi perioada asta e bună la povești, imaginație, inspirație la acel „cum ar fi să?”. Să vă împăcați cu ce s-a întâmplat între voi și partenerii din trecut și să lăsați loc pentru cei noi? Ajutorul vine de unde nu vă așteptați. Faceți tot posibilul să nu ieșiți cu persoane care sunt deja în alte relații. Evitați aceste lucruri.

Rac/ Ascendent în Rac

Împrejmuiți-vă de prieteni, bucurați-vă de lucruri noi. Lăsați viața să se întâmple și fiți recunoscători pentru orice. Căutați prezența prietenilor, oamenilor alături de care vă simțiți bine. Poate găsiți o persoană printre aceștia alături de care să intrați într-o relație romantică.

Leu/ Ascendent în Leu

Venus trece prin casa a 10-a, veți avea mici beneficii profesionale. E posibil să fiți lăudați, să vă simțiți apreciați. Și voi ar trebui să vă schimbați altfel, să arătați altfel la serviciu. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul relațional poate să iasă ușor la suprafață, deci aveți grijă ce faceți că va ajunge și la urechile altora. Fără să vă dați seama, e posibil ca celorlalți să li se pară că flirtați cu ei. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel