Horoscop. Beneficiile lui VENUS în PEȘTI pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 2 mai

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Venus va sta în Pești între 5 aprilie și 2 mai.  Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro prezintă beneficiile pentru fiecare zodie și ascendent. 

Pe 5 aprilie Venus va intra într-una dintre planetele ei preferate unde pur și simplu iubește. Venus în Pești simte iubirea mai intens decât în Taur sau Balanță, deoarece aici iubește necondiționat.

Pe 27 aprilie Venus se întâlnește cu Neptun, iar pe 30 aprilie cu Jupiter (când va fi cea mai „iubibilă” zi a anului).

Cuvinte-cheie pentru Venus în Pești: iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare.

BENEFICIILE LUI VENUS ÎN PEȘTI PENTRU FIECARE ZODIE & ASCENDENT


 
Berbec / Ascendent în Berbec

Puteți simți iubirea din trecut, puteți rememora momente frumoase. Puteți să faceți pașii necesari vindecării și acceptării care vor duce la închiderea unei răni. Puteți găsi sprijin, puteți primi ajutor de unde nici nu v-ați fi gândit înainte. Atenție la cheltuieli!

Taur / Ascendent în Taur

Veți avea noroc să vă faceți prieteni buni. Veți putea participa la evenimente unde veți avea parte de vizibilitate și popularitate. Puteți culege acum roadele în urma unui proiect profesional. Veți fi lăudați, apreciați, validați.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Apar multe șanse în viața profesională. Îi puteți ajuta și pe alții în carieră prin propriul vostru rol în societate. Relațiile cu femeile de la locul de muncă se pot îmbunătăți, la fel și relațiile cu femeile din viața voastră.

Rac / Ascendent în Rac

Venus vorbește despre călătorii, însă nu neapărat călătorii fizice, pot fi și călătorii spirituale, emoționale, puteți să vă conectați mai mult cu latura dvs. spirituală. Venus aduce beneficii și în zona studiilor. Puteți să vă stabiliți obiective, veți avea spor la învățat.

Leu / Ascendent în Leu

Pe de o parte, este vorba acum despre pasiune, magnetism, contopire, veți iubi mai mult și mai intens. Pe de altă parte, veți fi atrași și de tot ce înseamnă mister, ocultism. În zona profesională pot apărea oameni care să vă ajute în afacerile voastre, puteți primi fonduri de care aveați nevoie.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel