Horoscop. Beneficiile lui Venus în Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. 

Pe 8 noiembrie, Venus intră în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 4 decembrie.

După o primă analiză, acest eveniment astrologic poate părea destul de previzibil, dar există câteva aspecte importante de luat în considerare.

Dat fiind faptul că ne concentrăm pe influența semnului Balanță, putem anticipa că în perioada următoare vor avea loc multe negocieri. Cu toate acestea, în acest context, aparențele pot fi înșelătoare. Diplomația și abilitatea de a negocia pot ascunde cu ușurință adevărata gândire, păreri și intenții sub o suprafață prietenoasă. Prin urmare, chiar dacă această perioadă este asociată cu o energie a feminității și a frumuseții, este posibil să ne confruntăm și cu momente de ezitare și indecizie.

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie.

Iată cum va influența tranzitul lui Venus fiecare zodie!

Berbec / Ascendent în Berbec

Până pe 4 decembrie, Venus tranzitează casa a 7-a, cea a relațiilor. Urmează oportunități favorabile pentru parteneriate și negocieri. Dacă ești singur, poți ieși în societate și cunoaște noi persoane. Este momentul potrivit pentru a petrece timp de calitate cu partenerul tău.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel