Horoscop AUGUST 2022. Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. „Ne pierdem ușor”. VIDEO

Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești importante cu privire la evenimentele astrologice ale lunii august. Iată care sunt previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Aceștia trebuie să fie atenți la zona financiară.

Aspectele majore ale lunii august sunt înregimentate în zona financiară. Tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur și Luna Plină de pe 12 august vin cu evenimente care să ne zguduie sistemul de valori. Cu toții vom fi nevoiți să facem ajustări în finanțele proprii. Mai ales în ceea ce privește modul în care cheltuim. Da, putem da vina pe ce se întâmplă acum în lume, dar victimizarea nu ajută la nimic. Putem începe din august să căutăm și să găsim soluții. În primul rând, este cazul să renunțăm la tot ce este superficial. Să ne dăm seama dacă nu cumva aruncăm cu bani pe lucruri văzute pe rețelele sociale, care nu ne aduc plus valoare deloc. Marte va începe tranzitul prin Gemeni după 20 august și va aduce la suprafață faptul că ducem multe lupte total nefolositoare. Și că ne pierdem ușor.

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

4 AUGUST: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

11 AUGUST: VENUS INTRĂ ÎN LEU

Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

12 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

20 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN GEMENI

Unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

23 AUGUST: SOARELE INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

26 AUGUST: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

27 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ

Cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Previziuni pentru SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI în august 2022!

Horoscop Săgetător/ Ascendent în Săgetător august 2022

Sunteți direct afectați de tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor, în special pe plan relațional. E posibil să vă confruntați cu despărțiri, pauze, divorțuri, reluări ale unor relații- un du-te vino al evenimentelor mici, dar marcante. Dacă relația voastră a mers doar de dragul de a merge, s-ar putea să apară crize, să vă loviți de rupere bruscă, de situații neplăcute. Așadar, dacă știți că aveți relații toxice, cu probleme, poate că ar fi mai bine să faceți singuri un pas în direcția inevitabilă.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 28 iul 2022, 16:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience