Horoscop AUGUST 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. „Pe noul drum”

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentele astrologice ale lunii august și cum anume vor putea beneficia zodiile de ele. Avem mai jos previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac. 

Evenimentul astrologic principal al lunii august este începerea tranzitului lui Marte prin semnul Gemenilor. Planeta acțiunii și a motivației va sta în Taur până pe 20 august, timp suficient pentru a ne încăpățâna sau pentru a opune rezistență la tot ce este nou, proaspăt sau diferit. Vom căuta confortul cu orice preț. Dar după 20 august, unii vor fi obligați sau, de ce nu, dornici să încerce altceva, să caute alternative sau să învețe lucruri noi. Multitasking-ul va fi regăsit atât în viața profesională, cât și în cea personală. Și cu Marte prin Gemeni vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani, noi cunoștințe și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. Aveau nevoie doar de primul pas și le-a lipsit curajul. Iată că, din august, ceva îi va împinge pe noul drum.

4 august: Mercur intră în Fecioară

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

11 august: Venus intră în Leu

Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. 

12 august: Lună Plină în Vărsător

Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. 

20 august: Marte intră în Gemeni

Unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie.

23 august: Soarele intră în Fecioară

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

26 august: Mercur intră în Balanță

Negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

27 august: Lună Nouă în Fecioară

Cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Previziuni Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec în august 2022

Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel