Horoscop AUGUST 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

August vine cu o încărcătură puternică pentru toate zodiile. Sunt așteptate mai multe evenimente astrologice majore, care vor avea un impact puternic în viața noastră. Vestea bună este că retrogradarea planetelor nu va însemna regresie, ci va fi un impuls spre evoluție. 

Uranus, planeta progresului, se alătură lui Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton pe o orbită suspendată. Cuvintele care vor marca această perioadă sunt: revizuirea, reintegrarea și introspecția.
 

 

 

BERBEC 


Ai o mulțime de îngrijorări care te macină: situația financiară, cariera, scopul tău suprem. Toate aceste întrebări care nu te lasă să dormi noaptea te-au făcut letargic și fără direcție. 
Sfatul astrelor este să îți îndrepți atenția asupra a ceea ce îți dorești: Ce vreți să oferiți în acest moment și ce aveți de oferit?  Răspunsurile vă vor umple de energie și vă vor propulsa în vizorul publicului. Până la finalul lunii rămâneți în centrul atenției, mai puternic, mai motivat. 


TAUR

După ce v-ați agățat de roller coaster-ul din ultimele opt luni - în care v-ați confruntat cu întrebări existențiale care v-au schimbat viziunea în ceea ce privește cariera, scopul și libertatea - este timpul să vă relaxați puțin. Uranus, planeta eliberării, intră în retrograd în Taur pe 19 august, ceea ce ar putea fi resimțit ca o pauză din haos. Refugiați-vă în muncă creativă și experiențe romantice. Găsește-ți moduri plăcute de a petrece timpul. Asumați-vă responsabilitatea proiectelor individuale, oricât de mici ar fi, astfel încât să puteți reconstrui mozaicul mai mare al vieții dumneavoastră.

 

 

GEMENI 

Considerați că acesta este un moment de consolidare și sinteză, un restart înainte de a vă lansa într-o toamnă creativă. Cu Mercur traversând a treia ta casă a ritualurilor zilnice și a patra casă a căminului și a fundațiilor, îți poți crește zeul prin rutină, structură și organizare. Cu cât îți construiești mai mult baza de acasă prin sisteme de procesare - organizarea dulapului, terapie, mers la biserică, odihnă - cu atât mai clară va fi concentrarea ta când va fi timpul să acționezi.

 

 

RAC

Dacă sezonul Leului te face să îți pui întrebări despre valoarea ta personală, nu te opri: gândește mai departe. O expansiune rapidă a încrederii în sine este posibilă și ar trebui să se extindă la fiecare domeniu al vieții tale: finanțe, prieteni și familie. Evită o gândire mioapă despre cum ai putea face mai mult, și încearcă să gândești obiectiv la viața ta. Este mărimea cecului de salariu care vă deranjează sau de unde provine acest cec? Ce stă în calea succesului? Nu te integrezi sau te agăți de persoanele greșite? Identificați blocajul și ieșițo din el.


LEU 


Energia este la cote maxime și te simți capabil să muți munții din loc. Luna plină în Vărsător din 22 august - a doua în semnul tău opus în două luni - te va reconecta cu inspirațiile și motivațiile tale superioare. Căută să te înconjori de oameni autentici, care se exprimă direct  și sincer. Pentru a-ți îmbrățișa în sfârșit originalitatea, va trebui să eviți convenționalul.

 


FECIOARĂ 


Consideră toată luna august ca fiind un sezon prelungit al Fecioarei, cu Venus și Marte în semnul tău natal încă de la început, iar Mercur se va alătura imediat după aceea. Ești în sfârșit în spatele scaunului de căpitan și ai impresia că fiecare alegere pe care o faci produce un rezultat imediat. Implică-te!  Luna Nouă în Leu din 8 august, în a 12-a ta casă a închiderii, va inspira o revizuire a rolurilor pe care le-ai jucat de-a lungul timpului și a modurilor în care ai fost catalogat - cu sau fără voia ta. Acum este momentul să rescrii scenariul și să reimaginezi termenii modului în care lucrezi, cum ești văzut și ce ai de oferit. 

 

BALANȚĂ 


Îți revine cheful de viață și reușești sp regăsești bucuria chiar și în lucrurile mici. Este un moment bun să practici recunoștința, chiar dacă lucrurile nu au fost grozave în ultima vreme.
 Pe măsură ce Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, în a 12-a ta casă a istoriei personale, vei fi provocat să vorbești sincer, decisiv și în acord cu ce îți spune inima. Toată lumea îți zâmbește, dar asta nu înseamnă că trebuie să zâmbești și tu. Ai încredere în instinctele tale, chiar dacă te înseamnă să fii mai neprietenos.

 


SCORPION 


Saltul în carieră continuă, deoarece sezonul Leului vă ridică pe tronul meritat în ochii publicului. Te-ai concentrat asupra eliberării de standardele învechite ale succesului. Acum, ai ocazia să cochetezi cu o nouă viziune, bazată pe termeni noi: Cui servește munca ta? Cum îți umple paharul? Care este ethosul tău de bază, de neînvins, care te aduce înapoi la tine însuți, indiferent cât de departe mergi? rovocarea ta în această lună este să ai încredere în tine, în orice circumstanță.

 

 

SĂGETĂTOR


Luna iulie ți-a oferit șansa de a ieși din lumea ta, fie călătorind prin lume, fie cutreierând în interiorul tău. Acum, ești gata să sintetizezi ceea ce ai învățat și să acționezi decisiv. Până pe 12 august, vei avea cele două planete ale acțiunii - Mercur și Marte - în Fecioară, în a zecea ta casă a carierei și a rolurilor publice. Acum este momentul să execuți, să stabilești planuri mărețe și să faci toți pașii necesari pentru  succes. Ia deciziile cu fermitate, dar cu calm. 

 

 

CAPRICORN 


Ai avut o perioadă în care încrederea în tine ți-a fost știrbită. Acest lucru îți sabotează traiectoria și e momentul să renunți la convingerile neproductive. Revino-ți! Deși ai impresia că dispari, ești văzut mai mult ca niciodată de cei din jur - mai ales dacă nu ești conștient de asta. Sunteți un lider din naștere și toți ceilalți pot vedea asta, chiar și atunci cînd tu nu o simți. 

 

VĂRSĂTOR 


Considerați că aceasta este o elipsă, nu un final. Uranus, guvernatorul tău, planeta progresului, intră în retrogradare pe 17 august, inițiind o pauză și o revizuire a sistemelor de susținere pe care le-ai ridicat în jurul tău. Suntem la jumătatea anului în sezonul Vărsător și, după un 2021 furtunos și plin de expansiune, ai șansa de a observa cât de departe ai ajuns - și de a te asigura că schimbările rămân.  Fii deschis la orice parteneriate și colaborări care îți dau un sentiment de plăcere, scop și împământare. 

 


PESTI 


Este o perioadă bună pentru a vă concentra pe îngrijirea de sine. Ia o pauză de la haosul din jur și jucați-vă. Joc, da, chiar dacă vorbim pe băi lungi, mers la masaj sau pur și simplu decorarea agendei cu steluțe și floricele. Vă puteți baza și pe cei din jur pentru protecție și susținere. E o lună a răsfățului pur: bucurați-vă ca un copil de tot ce vă iese în cale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel