Horoscop august 2021. Cea mai tare previziune pentru o ZODIE! Nu se aștepta

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor shahin khalaji
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor shahin khalaji

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat previziunile pentru săptămâna următoare, 2-8 august.

Gemenii au parte de ajutorul lui Jupiter în această săptămână.


„Pentru că Neptun trece prin multe faze, sunteți ping pong. Nu aveți pe ce pune degetul. Plus că Luna Nouă se petrece în Casa 3: drumuri, zăpăceală, comunicare, discuții, contraziceri. Aveți grijă cu cine vă contraziceți și unde împingeți o limită. Jupiter s-a întors în Casa 9, ceea ce înseamnă că cei care au așteptat un moment - ați vrut să studiați ceva, nu ați știut ce, acum Jupiter vă ajută. Jupiter este bun și pe zona de călătorie”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 


Pentru berbeci, prima săptămână din august vine cu un rezultat la care nu se așteptau. Se reiau discuții mai vechi, legate de anumite planuri, însă lucrurile nu vor fi așa cum și-au imaginat ei.


„Toată săptămână sunteți între două bărci: muncă multă și relaxare. Vin proiecte, dar parcă ați vrea și o petrecere. Va trebui să împăcați aceste două zone. Ar trebui să fiți mai atenți la ordine în casă și la locul de muncă. Profitați de Marte în Fecioară. Să vă fiți utili vouă. Este o perioadă bună să vă faceți o rutină, deși vouă nu prea vă place rutina. Nu faceți planuri mari, dar aveți nevoie de o rutină de care să vă țineți cu dinții. Jupiter s-a întors în Casa 11, ceea ce înseamnă că planuri mai vechi revin în discuție. S-ar putea să nu fie cum v-ați așteptat. Luna Nouă de la sfârșitul săptămânii viitoare la voi are legătură și cu iubirea, exprimarea de sine”, a spus Daniela Simulescu despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie. 

 

Citește previziunile complete pe DC News

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel