Horoscop APRILIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna aprilie!

Saturn se instalează liniștit în Pești, Pluto începe să își anunțe intențiile în semnul Vărsătorului, iar Marte se ancorează în Rac. Deși toate aceste trei tranzite au început în martie, abia în aprilie începem să le conștientizăm. Și cum Jupiter se află în continuare în Berbec, vom fi prea optimiști și vom refuza să vedem unele efecte mai neplăcute. Dar retrogradarea lui Mercur în semnul Taurului de pe 21 aprilie ne va lua la rost și ne va obliga să fim mai pragmatici. 

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va întra în Casa relațiilor, iar asta este o veste minunată. Se pot întâmpla lucruri extraordinare pe plan amoros, indiferent dacă ești singur sau într-un cuplu. Pe plan profesional, nu vor fi multe motive de bucurie, mai ales că planurile îți sunt date peste cap. Iar asta se întâmplă din cauza lui Mercur retrograd. Ai grijă la investigațiile medicale, ești îndemnat să ceri și alt tip de sfaturi.  Se impune atenție mărită și în zona de vicii. 

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai scăpat de Pluto din semnul tău, așa că ai toate motivele să te bucuri și să respiri mai ușurat. În luna următoare, ai face bine să vezi partea plină a paharului. Totodată, axează-te pe tot ce înseamnă casă. Urmează o perioadă optimă să cumperi o locuință sau pur și simplu să te gândești la procesul de mutare. Dar nu te grăbi. Se impune grijă și în relațiile cu cei mici. Ar fi bine să verifici tot ceea ce îți spun copiii. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel