Horoscop APRILIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a patra lună din an!

Luna aprilie beneficiază de un calendar al evenimentelor astrologice mai liniștit. Oarecum, astrele ne oferă un moment de respiro după Martie, care a beneficiat de numeroase tranzite noi. Pe 12 aprilie, vom avea cea mai fericită zi a anului. Soarele se întâlnește cu Jupiter în semnul Berbecului, aspect ce poate aduce încredere și speranță chiar și celor mai sceptici oameni din lume. Retrogradarea lui Mercur în Taur de la finalul lunii ne va obliga să fim mai responsabili cu bugetul personal. 

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Pot apărea multe reluări și discuții pe plan profesional, așa că ar fi bine să nu te bazezi pe vorbele șefilor. Lucrurile pot merge mai încet pe acest sector, dar nu dispera. Nici tu nu promite multe la locul de muncă. O să ai, totuși, mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume. Stai lângă oameni mai bine pregătiți decât tine, fiindcă poți avea multe de învățat. Te poți bucura mai mult de compania prietenilor.  

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

La ce trebuie să aibă grijă Fecioarele în aprilie? La orice document sau contract pe care o să îl aibă de semnat. Atenție și la toate detaliile care țin de călătorii, fie că o să ai nevoie de cazare, bilete sau diferite acte. Punerea la punct a tuturor acestor detalii te poate scoate din sărite în următoarea perioadă. Pot apărea discuții in contradictoriu cu partenerul legate de bani, dar sunt absolut necesare.

Citește întreaga știre pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel