Horoscop APRILIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna APRILIE 2023.

La prima vedere, a patra lună din 2023 nu pare una complicată sau agitată. Dar este menită să ne ajute să facem legătura între martie (plină de evenimente) și mai (când vom beneficia de tranzitul lui Jupiter în Taur). În luna aprilie avem două evenimente de care trebuie să ținem cont: Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec (20 aprilie) și retrogradarea lui Mercur în Taur (21 aprilie). Și știți care va fi tema principală? Banii! Cu toții vom fi preocupați de a găsi noi resurse, căi de a monetiza. Atenție că vom fi predispuși la o încredere falsă. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Ești vedeta lunii aprilie, mai ales că Soarele mai rămâne în semnul tău până pe 20! Cu ajutorul lui Marte, ai o mulțime de oportunități în perioada următoare. Important este să construiești. Orice. Și să nu lași luna să treacă degeaba. Fă ordine în cheltuieli! Dacă la început de lună tinzi să eziți, spre finalul ei, toate astrele sunt în favoarea ta. Ai multă încredere în tine, fiindcă poți face lucruri mărețe! 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

În aprilie, încearcă să te înfrânezi de la mai multe lucruri. Petrece mai mult timp cu tine și vezi cum te simți fără anumite obiceiuri, vicii sau persoane. Nu mai depind multe lucruri de tine luna următoare, așa că axează-te pe rezolvarea problemelor tale interioare. Pune accent pe sănătate, iartă-te și îngrijește-te mai mult. Îmbunătățește-ți alimentația, mișcarea și somnul. Aprilie este o lună ultimatum pentru tine, fiindcă din mai, Jupiter îți va tranzita semnul.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel