Horoscop aprilie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Oportunităţi, şanse, dar cu o CONDIŢIE!"

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiilor Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:
Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător


E luna în care poţi să îţi cumperi o casă. E luna în care poţi să vinzi o casă sau un teren. Ori e luna în care găseşti terenul mult visat, casa mult visată sau cea în care să te muţi chiar şi cu chirie. Poate mai aproape de job sau unde ţi se pare mai confortabil, mai familiar, mai plăcut.

Toate chestiunile imobiliare sunt amplificate în luna aprilie. Dacă ai aşteptat să vină un credit să îţi redecorezi casa sau o finanţare, ori să găseşti fondurile necesare - să nu uităm de faptul că Jupiter este guvernatorul tău şi se întâlneşte cu Neptun pe data de 12 în casa a 4-a - înseamnă că da, de unde nu te aştepţi, s-ar putea să se întâmple o minune. Ceva se schimbă, cineva te ajută.

Poate vrei să decorezi, poate vrei să zugrăveşti, să cumperi altă mobilă, să schimbi aparatura, ţevile.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel