Horoscop APRILIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. Daniela Simulescu: "Cea mai IMPORTANTĂ lună din anul 2022"

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna aprilie, pentru fiecare zodie / ascendent:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec


Aparent, aprilie îţi prieşte mai mult. Începe cu o Lună Nouă, începi cu energie. Soarele este în semnul tău, Mercur este în semnul tău. Dar Marte va intra în Peşti pe 15 aprilie. Pe 5 aprilie intră Venus în Peşti. Ce încerc să spun aici? Există dorinţă, chef de viaţă, curaj, iniţiativă, dar va fi mai greu să pui în practică ceea ce îţi doreşti. La începutul anului, în horoscopul anului 2022, am menţionat că în prima parte a anului trebuie să faci un pas în spate. Despre asta este vorba. Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, eşti în ape tulburi şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi. Nu e luna în care să te arunci. 

Aş folosi Luna Plină din data de 16 aprilie în locul tău ca să îmi dau seama dacă sunt în relaţiile în care trebuie, parteneriatele profesionale potrivite, cum se manifestă, dacă am ştiut unde să pun limite, dacă am fost onest faţă de mine.

Deci, în prima parte a lunii simţi că nu e nimeni ca tine, dar în a doua parte a lunii nu prea eşti în apele tale, trebuie să faci pasul înapoi. Poate l-ai făcut deja, dar acum trebuie să îl şi conştientizezi.

Pe de altă parte, sănătatea este destul de importantă în aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 12-a, unde vor fi şi Venus, şi Marte, toate aceste aspecte vorbesc despre vindecare, despre acceptarea unor probleme, despre conştientizarea faptului că ai unele obiceiuri toxice sau ai nişte oameni toxici în viaţa ta şi trebuie să înveţi să treci peste, să dizolvi problemele respective. Nu o să scapi de ele bătând din palme, dar mai dizolvi, mai topeşti.

Este o energie feminină în luna aprilie pentru tine. Treci de la raţional cu Marte în Vărsător la emoțional cu Marte în Peşti, care dizolvă totul în jur sau care se adaptează în funcţie de ceea ce se întâmplă.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel