Horoscop aprilie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "O lună NEMAIPOMENITĂ pentru ASTA!"

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiilor Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:


Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu


Luna aceasta vorbim de nişte aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Cei care aveţi o idee de afaceri, o asemenea conjuncţie vă deschide ochii şi vă dă curaj poate să renunţaţi la un loc de muncă, să începeţi un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să plecaţi într-o călătorie iniţiatică şi apoi să vedeţi ce faceţi ca freelancer. 

O să aveţi tot felul de tendinţe. Mulţi dintre voi veţi dori să faceţi parteneriate care să crească veniturile, dar vă atrag atenţia că o conjuncţie Jupiter-Neptun poate să fie destul de "păcălicioasă". Şi atunci când semnaţi un act cu cineva, vă rog să îl verificaţi pe toate părţile. Şi nu vă aruncaţi în afaceri riscante, că nu vă priesc şi vă vor aduce mai multe pierderi decât câştiguri.

Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează la voi nişte case care vă sprijină. Vorbim despre axa caselor 3-9. Ce înseamnă asta?

Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pe ASTROSENS.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel