Horoscop APRILIE 2022: Cele DOUĂ ZODII provocate pe plan financiar. Astrolog: „E un risc mare”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop aprilie. Aspectele lunii aprilie vor provoca două zodii pe plan financiar. 

Evenimentul star al anului 2022 este conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor de pe 12 aprilie. Deci putem spune cu siguranță că este și aspectul cel mai important al lunii. Jupiter reprezintă abundența, iar Neptun este planeta inspirației. Semnul Peștilor vorbește despre lipsa limitelor. Dacă facem o socoteală, ne putem da seama că această conjuncție poate fi magică, dar și riscantă pentru unele semne, mai ales din punct de vedere financiar. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător


Când ai atâtea planete în casa a 2-a a banilor, unde se va afla conjuncția Jupiter-Neptun, la ce vă gândiţi? Că vă îmbogăţiţi! Ei bine, există această posibilitate, dar și aceea de a cheltui în mod exagerat. Există riscul să intraţi şi în contul de economii, există riscul să împrumutaţi - să luaţi bani cu împrumut sau să daţi bani cu împrumut. Un sfat: dacă vi se cere 100 de lei, să nu daţi 100 de lei. Este un exemplu simplu. Poţi să dai 50 de lei şi să zici "De restul, descurcă-te".

Voi vă veți afla într-o nebuloasă financiară şi s-ar putea să cheltuiţi banii pe care consideraţi că îi veţi face peste o lună, două, trei. E un risc mare. Dar este clar că veți bucura de venituri în plus, bonusuri, prime. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel