Horoscop. Anul Iepurelui de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2023

Data publicării:
Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate semnele zodiacale din horoscopul chinezesc? Află ce previziuni are pentru noi Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză!

Pe 22 ianuarie părăsim Anul Tigrului și trecem în Anul Iepurelui de Apă, care va dura până la 9 februarie 2024!

În filosofia chineză, Iepurele este animalul asociat cu colonul. La nivel spiritual, colonul este responsabil cu trasarea concluziilor. Așa că, am încheiat un ciclu, am trecut printr-o etapă a vieții și aceasta s-a încheiat. Ce lecții luăm din ea?

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează astrologia chineză, ar trebui să fii atent la toate semnele din harta ta natală. Acestea sunt identificate în funcție de cei PATRU piloni importanți, respectiv ANUL, LUNA, ZIUA și ORA nașterii.

Iată ce ne spune astrologul Octavian Sbârnă: "În momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri, precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire sau sănătatea nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

În consecință:

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii este jobul, cariera, dar şi familia restrânsă: părinţi, fraţi, surori. Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii, ne dă energia principală şi este cel care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe partea de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vezi ce animal ai în ziua naşterii şi asta îți va da dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar astrologul oferă nişte idei, astfel încât să interpretezi mai uşor.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile, contribuţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe. Dar, în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză ne-a oferit şi explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Octavian Sbârnă a mai menţionat un lucru foarte util: Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare.

Previziuni pentru fiecare zodie, în anul Iepurelui de Apă

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Există situații care pot să aibă potențial negativ în acest an, deci tot felul de surprize nedorite. Poți să le eviți, însă trebuie să pui accent pe preîntâmpinare și pe comunicare. S-ar putea să fii rănit de oameni sau de circumstanțe, mai ales dacă vin din partea altor cardinali (Iepure, Cocoș sau Cal). Ai face bine să acorzi atenție modului în care comunici în 2023 și să îți spui întotdeauna așteptările, astfel încât să scazi din potențialul surprizelor neplăcute care te pot afecta.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel