Horoscop. Animalul spiritual al zodiei tale

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Philipp Pilz
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Philipp Pilz

Poate părea intuitiv să credem că animalul care ne reprezintă în funcţie de zodie este chiar simbolul prin care este caracterizat (exemplu: Berbec, Taur, Leu, etc.) însă de multe ori ne putem identifica cu alte vietăţi pentru care simţim o fascinaţie. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce admiri lupi, şerpi sau vulturi, s-ar putea ca zodia ta să aibă totuşi o legătură cu asta şi să ai anumite trăsături care te leagă de aceste fiinţe magnifice.

În cultura nativă americană, animalele spirituale sunt animale care sunt atribuite unei anumite perioade de naștere, care reflectă caracterul interior al unei persoane. Un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă. Citeşte mai jos pentru a găsi animalul tău spiritual, în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec: Şoim

În astrologie, după cum spuneam şi mai sus, Berbecul este de obicei asociat, ei bine, cu un berbec. Însă pentru acest semn de foc alimentat de pasiune, independență și loialitate, animalul spiritual este șoimul. Şoimii sunt lideri naturali, lucrează de multe ori ca mesager în grupul sau familia lor. Lucrează uimitor în grupuri, dar funcționează și mai bine independent, deoarece sunt spontani și uneori destul de impulsivi. Şoimul poate fi văzut ca arogant sau egoist, dar asta doar pentru că emană atât de multă încredere în fiecare moment al vieții lor. Oameni reprezentaţi de şoim nu se tem niciodată să ia inițiativa. Și, în ciuda exteriorului dur, șoimul este extrem de compătimitor. De asemenea, își apreciază relațiile mai presus de orice altceva. Şoimii sunt, de asemenea, adaptabili și deschiși la idei noi.

Taur: Castor

Taurul este cunoscut pentru personalitatea sa dură și încăpățânată. Dar castorul, deși este un animal mic, este puternic, se adaptează rapid și depășește orice obstacol care i se iveşte în cale. Castorii au multă răbdare,, făcându-i unul dintre cei mai valoroși lucrători din orice domeniu. Sunt extrem de strategici, plini de resurse și foarte înțelepți. De fapt, nu vrei niciodată să încerci să înțelegi un castor. Sunt incredibil de inteligenți. Ei trebuie să învețe cum să fie umili și să nu cedeze tendințelor lor de a fi exageraţi sau posesivi. Sunt prieteni și iubitori plini de compasiune, loiali, ingenioși și generoși, atunci când se simt în elementul lor.

Gemeni:  Căprioara / Cerbul

Gemenii sunt un mix de personalitate, provocări și distracție. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că animalul lor spiritual este cerbul sau căprioara. Căprioarele sunt creaturi incredibil de energice, ingenioase și foarte inteligente. De asemenea, nu se tem să se facă de râs, atâta timp cât stârneşte hohote din partea publicului. Căprioarele pot fi, de asemenea, foarte grijulii și pot oferi multă inspiraţie pentru partenerului lor, deși pot fi destul de pretențioase în dragoste. Acest semn are, de asemenea, tendința de a fi nerăbdător și uneori leneș, atunci când se simte plictisit. Trăieşte pentru necunoscut.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel