Horoscop Alina Bădic 24 - 30 martie 2024 pentru Taur, Berbec, Gemeni și Rac

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânal pentru 24 - 30 martie 2024.

 

În rândurile de mai jos, găsiți previziunile pentru o parte din zodii:

 

Berbec horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Vorbim despre un efort susținut pe care noi trebuie să îl facem pentru a depăși orice urmă de ego. Trebuie să lucrăm cu orice formă de ego. Nativii Berbec se găsesc, în aceste zile, într-o variantă în care trec prin toate zonele așa de analiză, relațiile în care sunt implicați - relația de cuplu, de parteneriat, o relație de amiciție, de prietenie, de proiecte, de colegialitate. Vor fi uimiți să vadă că ei nu și-au speculat, în sensul bun al cuvântului, relațiile așa cum ar trebui. Adică poate au un prieten cu care ar putea să discute lucruri care le sunt de mare folos, dar nu discută pentru că nu găsesc timp. Știți câte relații avem pe care nu le folosim la maximum din cauza vriei în care am intrat în această epocă a vitezei? Am fi uimiți să vedem”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Taur horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Taurii sunt testați pe relații. Prin relații, Taurii acum se apropie de divinitate, fiind mai exact corecți cu oamenii. Taurii au oameni care se agață de ei, în această perioadă din punct, de vedere energetic, depind de ei, au nevoie să le ofere fie iubire, fie sfaturi, fie cunoaștere… 

Este o perioadă în care Taurii aleg, pe aceste aspecte, să fie constanți în sentimente cu acest Uranus care se găsește pe acest grad cu totul special, gradul 52, de la 0 grade Berbec, acum se află Uranus aici. Taurii aleg constanța în iubire față de oamenii la care țin cu adevărat. Este foarte interesant. Nativii Taur caută să-și țină promisiunile în această perioadă față de oamenii care contează cu adevărat pentru ei”, a mai spus Alina Bădic, în direct, la B1 TV.

 

Gemeni horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Vor apărea tot felul de semne, semnale, mesaje, poate chiar lucruri care se cer spuse. Are și o componentă spirituală toată această eclipsă. Pentru ei, eclipsa va avea o componentă spirituală și religioasă”, a mai zis Alina Bădic.

 

Rac horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Această eclipsă are o componentă cu totul aparte. Nativii din zodia Rac nu mai analizează lucrurile doar sub impulsul cotidianului. Ei nu mai încearcă atât de mult să își explice lucrurile. Ei au avut experiențe foarte dure de viață și au observat că anumite lucruri nu poți să le explici din punctul de vedere al cotidianului. Și parcă cu cât vrei să ai mai mult... control nu o să ai”, a mai zis astrologul.

 

VEZI ȘI: Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru Scorpion și Săgetător:

https://www.spectacola.ro/horoscop-24-30-martie-2024-alina-badic-previziuni-pentru-doua-zodii_37830.html

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 24 - 30 martie 2024. Pești e zodia pentru care lucrurile se rezolvă de la sine:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-24-30-martie-2024-zodia-pentru-care-lucrurile-se-rezolva-de-la-sine_37832.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel