Horoscop. ACESTEA sunt 5 cele mai geloase semne zodiacale din astrologie. Cine se află în fruntea clasamentului

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic

Acestea sunt cele mai geloase semne zodiacale. Nu vor accepta ideea de libertate, atunci când vine vorba de relații amoroase. 

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionii sunt, de departe, cele mai geloase dintre semnele zodiacale. Ei nu au tendința de a avea încredere în oameni, ceea ce îi determină să facă acuzații false create din pură gelozie.


Scorpionii nu-și rețin foarte bine sentimentele, radiind de gelozie chiar dacă cineva doar stă lângă partenerul lor.


2. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racii experimentează destul de mult gelozia, dar au un talent de a o ascunde.


Ei cad foarte mult victime invidiei, dar sunt cei mai buni dintre semnele zodiacale în a o ascunde și a o menține ascunsă. Nu îi lasă adesea pe ceilalți să știe când sunt copleșiți de gelozie, dar dacă o fac, te așteaptă un spectacol.

3. Leu (23 iulie - 22 august)


Leii sunt, fără îndoială, cele mai adorabile și pasionale dintre semne. Ei înțeleg când lucrurile nu merg așa cum vor ei și nu vor face o criză de nervi din cauza asta.


Dar când partenerul lor acordă atenție altcuiva sau altcuiva mai mult decât lor, li se activează comutatorul de gelozie. Leul tânjește după atenție din partea tuturor celor din jurul lor, iar dacă nu o primesc, sunt o epavă de gelozie.

4. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioarele experimentează gelozia la cel mai înalt nivel, dar nu și atunci când vine vorba de relații.


Au tendința de a fi foarte critici cu ei înșiși, iar dacă cineva face ceva mai bine decât ei, sunt copleșiți de invidie și se vor comporta ca și cum viața ar fi o mare competiție.

5. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecii sunt atât pasionali, cât și temperamentali, ceea ce îi determină să fie copleșiți de invidie. Atunci când Berbecul este gelos, acționează rapid în consecință.


Au tendința de a fi irascibili, ceea ce îi determină să acționeze în funcție de emoțiile lor, chiar dacă nu vor cu adevărat să o facă. Berbecii nu experimentează atât de multă gelozie ca celelalte semne, dar când o fac, ar trebui să fugi.

 

Citește și: Horoscop. Acestea sunt 5 cele mai amuzante semne zodiacale. Timpul petrecut în compania lor este mereu o plăcere



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel