Horoscop. Acestea sunt 5 cele mai amuzante semne zodiacale. Timpul petrecut în compania lor este mereu o plăcere

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Priscilla Du Preez
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Priscilla Du Preez

Te consideri o persoană care are simțul umorului? Dacă da, s-ar putea să te fi născut sub unul dintre cele mai amuzante semne zodiacale din astrologie.

Potrivit astrologiei, diferitele noastre moduri de gândire sunt afectate de modul în care s-au aliniat stelele și planetele la data și locul nașterii noastre.


Gândește-te la tine și la tipul tău de umor în legătură cu cine ești ca persoană și ce zodie ești. Poate că ești bun la imitații, grozav la a spune povești amuzante, sau poate că ești pur și simplu sec și sarcastic.


1. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța este cel mai social semn zodiacal. Sunt animatori înnăscuți, așa că nu e de mirare că se află în fruntea acestei liste.


Se hrănesc din energia celorlalți și adoră să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă. Balanța va face eforturi extreme pentru a-i face pe ceilalți să râdă, făcând în cele din urmă lucruri scandaloase și uneori jenante. 


Dar Balanței nu-i pasă de asta - acest semn nu este prea entuziasmat de ceea ce cred oamenii despre ei, atâta timp cât râd împreună cu ei.


2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorului îi place să spună povești amuzante și detaliate pentru a stârni râsul oamenilor. Această zodie poate transforma aproape orice situație fadă și neamuzantă într-o poveste hilară și sfâșietoare.


Săgetătorul va fi cel care, la o cină, va fi cel care va povesti anecdote amuzante. De asemenea, vor găsi o modalitate de a face ca orice situație în care sunt implicați să pară o scenă dintr-o comedie.


3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii adoră să spună glume și vor fi primii la o petrecere care vor oferi o glumă. Uneori, vor face glume pe seama altei persoane, dar niciodată într-un mod răutăcios sau răzbunător.


Este îndrăgit în sensul că încearcă doar să-i facă pe ceilalți să învețe să râdă de ei înșiși. Așteaptă-te ca un Gemeni să fie primul care vorbește dacă ți se întâmplă ceva jenant.


4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Umorul Scorpionului poate fi un pic mai dur decât al altora dacă nu ajungi să îi cunoști suficient de bine. Odată ce îți dai seama ce tip de personalitate au și că glumele lor sunt pasiv-agresive, dar gândite într-un mod amuzant, este greu să nu râzi de umorul lor.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioara poate fi regina sau regele sarcasmului, folosindu-și umorul pentru a se amuza pe ei înșiși și orice situație în care se află. Orice situație proastă care se întâmplă în viață este transformată într-o anecdotă amuzantă pe care să o povestească celorlalți, mai ales dacă este pe seama lor.

 

Citește și: HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel