Horoscop. ACESTE 3 semne zodiacale vor lua decizii pripite în următoarea perioadă și vor avea multe regrete

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Tim Johnson
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Tim Johnson

Trei semne zodiacale vor grăbi lucrurile în perioada care urmează și vor avea de suferit.  

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Semnele de Foc vor fi primele care vor suporta din plin efectele tranzitului numit Marte Opus lui Jupiter, care a început pe 29 iulie și va dura până pe 10 august 2021. 


Iar tu, Berbecul, ești primul în linie dreaptă - ești o linie de front, iar acest lucru are sens, având în vedere că ești principalul războinic al Zodiacului.


Modul în care acest eveniment te va afecta constă în ideea că, în calitate de războinic, vei căuta un război - și dacă nu găsești unul, vei începe unul.


Marte este planeta ta, iar Jupiter este forța care depistează cele mai agresive trăsături ale planetei tale și le amplifică la un grad astronomic.


Este posibil să te grăbești în ceva doar pentru că vezi o oportunitate.


Veți pierde prietenii și respectul colegilor de serviciu dacă acționați prea în grabă. Oamenii nu sunt aici pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. 


Leu (23 iulie - 22 august)


Există o dualitate interesantă pentru tine, Leu, și poate fi găsită în capacitatea ta de a fi atât leneș - cât și nerăbdător, în același timp. Fie pentru a economisi timp, fie pentru a termina repede, vei spune "da" la ceva un pic prea repede.


Veți face acest lucru pentru a economisi timp și efort și, făcând acest lucru, s-ar putea foarte bine să vă băgați în încurcătură.


De asemenea, vă bazați pe alții să decidă lucrurile în locul dumneavoastră, ca și cum ați da împuterniciri altora pur și simplu pentru că vă este prea lene să vă uitați singur peste detaliile scrise cu litere mici.


Ei bine, acesta este sezonul în care fie o faci - fie înveți pe calea cea grea că trebuie să fii atent la lucrurile care îți afectează propria viață. Acesta nu este un joc, iar Marte Opus lui Jupiter nu se joacă.


Nu "semnați pe linia punctată" doar pentru că sunteți prea obosit să citiți întregul document.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Să te grăbești este ceva cu care ești obișnuit, iar acest lucru este de obicei bun, pentru că orice lucru în care te grăbești, în cele din urmă te retragi.


Nu ești o persoană asumată, așa că ar fi înțelept să înțelegi pentru ce te angajezi, pentru a nu te angaja din greșeală în ceva din care nu suporți să faci parte.


Marte în opoziție cu Jupiter va accentua această trăsătură a ta de a lua decizii pripite - dar în loc să îți ofere spațiu de manevră pentru a ieși - vei lua o decizie pripită care te va bloca pe loc, fără nicio șansă de a ieși.


Acesta este coșmarul Săgetătorului; fără libertate, și totul pentru că nu ai fost atent la ceea ce te-ai băgat.

 

Citește și: Horoscop. Cele 3 semne zodiacale care sunt perfecționiste. Nu le convine nimic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel