Horoscop. Cele 3 semne zodiacale care sunt perfecționiste. Nu le convine nimic

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev

Pentru aceste semne zodiacale, latura lor perfecționistă iese la iveală mai puternic ca niciodată în această perioadă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


În primul rând, ești în sezonul Leului, chiar acum, iar asta nu a scos niciodată la iveală ce e mai bun din tine. Deja te simți războinic; cauți o luptă, chiar dacă nu pentru alt motiv decât pentru a te simți activ. 


Începând cu 29 iulie, vei avea Marte în semnul tău, ceea ce ar trebui să scoată la iveală partea ta cea mai rea - partea de care se tem toți cei din jurul tău.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Fiind un semn de Pământ, ești una dintre persoanele care vor simți fizic influența lui Marte în Fecioară. Modul în care aceasta se va manifesta este în intoleranța ta față de orice situație care te deranjează și în stresul pe care îi permiți să ți-l provoace.


Acest stres este periculos și ar trebui să înveți să combați acest tip de anxietate prin meditație sau exerciții de respirație.


Durerile de cap, chiar și migrenele, pot să preia controlul în această fază. Și, după cum știm cu toții, avem nevoie de echilibru... Tu ai nevoie de echilibru.


Renunță la această nevoie de a te îndoi de orice. Dacă te uiți bine, vei găsi defecte în tot ceea ce există. Chiar vrei să-ți trăiești viața în acest fel? Ai fost avertizat - acum depinde de tine.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


S-ar putea să te simți sfâșiat în timpul acestui tranzit, Vărsătorule, deoarece începi să recunoști cât de mult te judeci și cât de mult îți displace această trăsătură a ta. Este ca și cum te vei lupta împotriva ta în această perioadă.


Pe de o parte, vei sta cu mâinile în sân anticipând eșecul, în timp ce, pe de altă parte, vei disprețui ideea că asta e ceea ce faci. Nu vreți să fiți deprimat, totuși nu vă veți putea ajuta.


Marte în Fecioară scoate la iveală răutatea din tine și, având în vedere că ești și foarte creativ și imaginativ, s-ar putea să găsești modalități inedite de a-ți prezenta agresivitatea; cu alte cuvinte, fie că vrei sau nu, vei răni sentimentele cuiva, ceea ce, la rândul tău, îți va aduce grămezi de vinovăție.


Cel mai bun sfat aici ar fi să faci o pauză înainte de a lovi - ia în considerare sentimentele altor persoane în timpul acestui eveniment astrologic, dacă este posibil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel